Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka premka 5 tieru

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

t-25

przyjemnie sie nim gra. szybki lecz niestety mało zwrotny. Przebija na spokojnie 5tiery, szybkostrzelny, bodajże 610hp prawie jak heavy xD

dawno w wota nie grałem ale z tego co pamietam to lufy nisko opuścić nie mógł,wchodzi w niego wszystko , czasami od wieży coś tam odbije ale to rzadkość.

czołg warty polecenia

easy haj$

Opublikowano

Właśnie go dziś kupiłem, to się rozpędza do 70 prawie a 50-60 spokojnie tym jedziesz.

mi na 6-9 rund zarobek 200k wychodzi.

Opublikowano

Pod zarobek to jedynie T14 pis joł, najlepszy przelicznik dmg-kredyty

Mam wszystkie premki na T5 poza Matildą IV, więc proszę o nie rozpętywanie gównoburzy.

Weź pod uwagę to, że są tu gracze o wyższych umiejętnościach, którzy innymi czołgami mogą zarobić więcej, bo umieją nimi grać. przelicznik dmg-kredyty nie jest najważniejszy.

Top: T-25 i Churchill III. Mobilność + fajne działko + możliwość odbicia albo słaba mobilność + dobry pancerz z tragiczną wieżą + dobre, spamerskie działko + ograniczony mm.

Opublikowano

Weź pod uwagę to, że są tu gracze o wyższych umiejętnościach, którzy innymi czołgami mogą zarobić więcej, bo umieją nimi grać. przelicznik dmg-kredyty nie jest najważniejszy.

Top: T-25 i Churchill III. Mobilność + fajne działko + możliwość odbicia albo słaba mobilność + dobry pancerz z tragiczną wieżą + dobre, spamerskie działko + ograniczony mm.

Ty to naprawdę nie wiesz nic o tej grze...

T14 właśnie jest najlepszym premtankiem kiedy jest w dobrych rękach... BO JEST W DOBRYCH RĘKACH I MA ŚWIETNY PRZELICZNIK...

Opublikowano

Ty to naprawdę nie wiesz nic o tej grze...

T14 właśnie jest najlepszym premtankiem kiedy jest w dobrych rękach... BO JEST W DOBRYCH RĘKACH I MA ŚWIETNY PRZELICZNIK...

Facepalm. Ja nic nie wiem o grze... Nigdy ze mną pvp nie wygrałeś, gram lepiej od Ciebie, mam większą wiedzę, ale nic nie wiem. Ok.

T14 ma gorszy dpm, penetracja na goldzie 120... śmiechu warte, na ap'kach 92 peny... Pociski latają 600m/s. 200 dpm gorszy od Churchilla. Pancerz kadłuba op nie jest, bo to 50mm pod przeciętnym kątem. Celność 0.46... Mało tego, 600m/s. Traf tym coś z 300m+.

Opublikowano

Ja bym ci proponowal churchila III sporo funu jest przy nim :) reload okolo 2sec pare bitew i masz juz zaloge z 75% na 100% :) a hajs leci nawet spoko a z premka to juz mozna sie super dorobic

Opublikowano

A tak, Churchill III ma spory bonus do expa. Przez to szybciej szkoli się załogę niż na premkach nawet 8t.

Opublikowano

Facepalm. Ja nic nie wiem o grze... Nigdy ze mną pvp nie wygrałeś, gram lepiej od Ciebie, mam większą wiedzę, ale nic nie wiem. Ok.

T14 ma gorszy dpm, penetracja na goldzie 120... śmiechu warte, na ap'kach 92 peny... Pociski latają 600m/s. 200 dpm gorszy od Churchilla. Pancerz kadłuba op nie jest, bo to 50mm pod przeciętnym kątem. Celność 0.46... Mało tego, 600m/s. Traf tym coś z 300m+.

Mam każdy z T5 premek i T14 jest najlepszy (poza KW-220)

Nie będzie mnie uczył ktoś, kto zagrał sobie dwoma z 10 czołgów na teście.

PS: wygrać PvP ISem-6 przeciwko FCMowi w mieście - you are really pro man. I should give you an order.

Opublikowano

I T-25 często rzuca na 7 tier

T25 Przebija 7 :P i jak rzuci 2 gry z 10 na siódemki.

Po za tym wczoraj zdobyłem medal za zabicie o 2 wyższych tierów.

Opublikowano

Mam każdy z T5 premek i T14 jest najlepszy (poza KW-220)

Nie będzie mnie uczył ktoś, kto zagrał sobie dwoma z 10 czołgów na teście.

PS: wygrać PvP ISem-6 przeciwko FCMowi w mieście - you are really pro man. I should give you an order.

To jak kuźwa uwaźasz że jest dobry to jeden post chyba wystarczy à nie zaraz wy spamicie. Może wam temat Trzeba zrobić oddzielnie? Pytanie jest który dobrze zarabia à nie o Jégo staty i ile masz prem tanków.
Opublikowano

Z mojej strony mogę polecić T-25, brak pancerza i niewielka zwrotność nadrabia Vmaxem i przyzwoitym działem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...