Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie pobiorę MC non-premium z automatyczną aktualizacją?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwerów tu nie można podawać (świetny regulamin -_-) wpisz w google minecraft serwery i wyskoczy ich w wuj. Jeden gorszy od drugiego, witamy w minecraftcie zdominowanym przez 10 latków! Zależy co lubisz, na pw dam ci parę typów.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

serwerów tu nie można podawać (świetny regulamin -_-) wpisz w google minecraft serwery i wyskoczy ich w wuj. Jeden gorszy od drugiego, witamy w minecraftcie zdominowanym przez 10 latków! Zależy co lubisz, na pw dam ci parę typów.

Wiesz nie grałem 2 lata w mc, i powiem szczerze kiedyś jak dodawali endermana w 1.8.1 bardzo dawno wtedy przestałem grać, chciałbym wznowić grę z jakąś osobą, razem by pograć ;)

Opublikowano

noo do tej pory wyszło mnóstwo rzeczy. Między innymi 2 bossy, smok kresu oraz wither. Mnóstwo nowych biomów, tryb creative, hardcore, adventure, spectator.  Arbuzy, system głodu, kiedyś jedzenie regenrowało życie, teraz musisz napełnić pasek głodu aby życie się powoli regenerowało. Bieganie, piramidy itd. Poszukaj jakiejś osoby do grania, był gdzieś taki wątek chyba.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Minecraft-zyczu.pl podobno ma kej loggera ale to głupie plotki.

Stary temat, zobacz datę już dawno nieaktualne także, wiesz. + nie dajemy ip do serwerów w postach.

Opublikowano

Polecam zakupić minecrafta z minecraft.net darmowe aktualizacje laucher skin serwery premium :) Niecałe 85 zł paysafecard :)

(A nie jak hacker bonzo grasz w no premium piracie!)

76561198057996853.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...