Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olowki do rysowania/szkicowania itd [ktore na 100% potrzebne sa ?]

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie olowki sa najbardziej potrzebne do rysowania/szkicowania itd.

Mam nastepujace olowki

8B KOOH-I-NOOR

7B KOOH-I-NOOR

6B NIE MAM

5B STAEDTLER tradition by germany

4B  STAEDTLER tradition by germany

3B  STAEDTLER tradition by germany

2B STAEDTLER tradition by germany

B LUX POLONIA

HB BiC Evolution HB

H KOOH-I-NOOR

2H LUX POLONIA

Czy te olowki mi wystarcza ? Chcialem kupic wszystkie kooh-i-noora.Ale nie bylo,wiec pani polecila mi STAEDTLER'a

Wiem ze jednym olowek mozna robic odcienie dociskajac lub mniej dociskajac.Ale wole miec kazdego rodzaju 

Mam jeszcze 2x gumka do zmazywania ERASER HI-POLYMER Pentel

i oczywiscie dla bloki A3 po 10 kartek

ie068n.jpg
Opublikowano

Przesadzasz... Jak ktoś dobrze rysuje wystarczy mu niewiele. Ja chodzę do gim plastycznego i starczają mi najgorsze szare śmieciówy o miękkości HB, 2B i 5B :) to co masz absolutnie ci wystarczy. Zresztą co kto lubi. Mi się najlepiej rysuje chińskimi ołówkami HB/H dorzucanymi do różnych rzeczy albo jako materiały promocyjne firm ;)

Odcienie robi sie grubszymi bekami :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Przesadzasz... Jak ktoś dobrze rysuje wystarczy mu niewiele. Ja chodzę do gim plastycznego i starczają mi najgorsze szare śmieciówy o miękkości HB, 2B i 5B :) to co masz absolutnie ci wystarczy. Zresztą co kto lubi. Mi się najlepiej rysuje chińskimi ołówkami HB/H dorzucanymi do różnych rzeczy albo jako materiały promocyjne firm ;)

Odcienie robi sie grubszymi bekami :P

A kredki do kolorowania jakie polecasz;P ?

Ale nie zwykle.Jakies takie ktore nadadzą realistyki bądź co bądź będą dorównywac kolorom wykonanym na komputerze

ie068n.jpg
Opublikowano

A kredki do kolorowania jakie polecasz;P ?

Ale nie zwykle.Jakies takie ktore nadadzą realistyki bądź co bądź będą dorównywac kolorom wykonanym na komputerze

Mondeleuz najlepsze <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...