Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktoś jeszcze?

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zauważyłem że jakoś ostatnio tu cicho, gracie jeszcze w iss'a?Dodali coś ciekawego?

Siema, zauważyłem że jakoś ostatnio tu cicho, gracie jeszcze w iss'a?Dodali coś ciekawego?

Nikt nie gra w iss Wszyscy teraz tylko emu grają

­

Opublikowano

Idzie dalej coś ugrać - Tylko jak ma się z kimś grać, bo można pogadać, pośmiać się i wspólnie pozabijać, lecz niestety nie graczy a cheaterów - Nie zasługują na miano gracza.  <_<

Jeżeli jesteś nowy w tej grze/będziesz to odradzam kupna gry - Patologia związana z oszustami tylko popsuję Ci nerwy i okaże się, że wyrzuciłeś hajsik w błoto.

Co do I:NB to ciekawe za ile rzeczywiście to wyjdzie, bo stare, dobre WarZ za czasów alphy było piękne. <3  

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Graj tylko na Esp'ie to i tak bana nie dostaniesz.

Tylko trzeba z głową go używać 

To zawsze nie pomaga to nie oznaczy że moge mieć espa i grać z głową  Cheat to cheat

­

Opublikowano

Wydałem jakieś 40-45 zł na to, pograłem trochę i usunąłem. Z tego co widziałem zapowiadało się fajnie ale po jakiś kilku h stwierdziłem że gra jest beznadziejna! 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Infestation New Beggining , nowa wersja infestation która wyjdzie wkrótce

Czyli trzeba kupić osobno czy jakaś aktualizacja czy coś? Są jakieś trailery tego?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Czyli trzeba kupić osobno czy jakaś aktualizacja czy coś? Są jakieś trailery tego?

Nie musisz kupować tego NB będziesz sie logował tymi samymi passami co do infe.

Żadnych trailerów nie ma,żadnych zdjeć w sumie to po za wypowiedziami dębów na forum nic nie wiadomo ;D

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...