Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Słaba wydajność

TworzePriva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Zakupiłem ostatnio fifkę 15-tkę, wszystkie inne gry z nowszych zawsze śmigały na full a fifa się tnie na 3-4 sekundy i komentarze powtarzaja się kilkakrotnie i nie ukrywam nie da się tak totalnie grać.. Ale mniejsza o to, przeskoczyłem wszystkie możliwe fora, aktualizowałem sterowniki, formatowalem pc'ta by nie było syfu i wszystko co chyba możliwe no ale tak sie nie da grać.. Znam osobiście kogoś komu fifa 15-tka chodzi na laptopie i to tak gównianym że aż boli a mi na w miare dobrym pc nie chce iść.

8GB ram

Windows 7 64 bit

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTX 650

Procek: AMD A6-5400K APU with Raedon HD Graphics

Miejsca mam po ponad 300 gb na 3x innych dyskach 

Directx 11

i wszystko poaktualizowanie itd...

A koleś na laptopie z vistą, 4gb ramu, o wiele gorsza karta i lekko słabszym procku uciąga sobie fife.. 

I po tym przykładzie nie chce mi się wierzyć że wszystko z moim PC jest ok, bo gdyby tak było jako tako by to poszło.

Wiem że procka nie mam najlepszego ale znam ludzi co grają na gorszych maszynach bez lagów..

Wiele osób pisze że trzeba czekać na patche optymalizujące itd..

Ale pytanie, jest pewność że to coś zmieni i po jakimś tam czasie normalnie pogram czy po prostu cokolwiek się nie stanie nie ugram sobie w tą fifkę?

Opublikowano

@TworzePriva

Co Ci pomogło ?

Bo mam ten sam problem. Dobry sprzęt a fifa może nie zacina sie jakoś mocno. Powiedziałbym że nawet w ogóle gdy gram ale np gdy są powtórki jakiś bramek czy coś to masakra. HELP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...