Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty - help

hevray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym kupić sobie jakieś wygodne buty. Dokładnie jakieś czarne, może być mieszanka, chciałem kupić te:

http://www.ataf.pl/oferta/produkt/shoes/nike-sportswear/1918/nike-air-force-1-mid-black-white

Ale nie ma nigdzie mojego rozmiaru i ciężko je dostać, bo jest to edycja limitowana. (rozmiar jak coś 47/47,5)

Jakieś propozycje? Mogą być wysokie, obojętnie - nike, adidasy, newbalance albo inne.

Opublikowano

@554461402688252517908.png CrossplaneR

Średnie, nie muszą być całe czarne jak coś. Nie są złe, ale jakoś tak dziwnie... poczekam na inne propozycje :D

@MrwolfiMan

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, one są zaje**biste. Ogółem to mam całe białe airforce i da się też łatwo dostać czarnobiałe każdy rozmiar, tyle, że one są troszku z tyłu czarne a z przodu białe. Air Maxy spoko całkiem, poczekam jeszcze na inne, jak mi się nie spodobają to pewnie je wezmę. Jakbyś miał jeszcze jakieś propozycje to pisz. A - i jaki Ty masz rozmiar?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...