Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 260 Battlefield 3 Cud.

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem zaskoczony uruchomieniem Battlefield 3 na takim słabym sprzęcie.

Sprzęt:

Amd Athlon X2 Dual Core procesor 5000+ 2,59Ghz

Ram:3Gb

Windows 8 Pro 64 bit

LeadTek WinFast gtx 260 896mb 448bit.

Na takim sprzęcie uruchomiłem battlefield 3 Na Ultra w rozdzielczości 1024. Jedynie Cienie są na Średnich. Reszta na ultra. W grze mam 29-60 fps. Najczęściej mam 30-40 fps więc to jest wielka płynność moim zdaniem. Najdziwniejsze jest to że na takim ramie i procesorze odpaliłem tą grę Ultra. Jeśli będzie trzeba dowody to chętnie je wrzucę za pomocą XFire. Battlefield 3 Oczywiście odpalany na SinglePlayer pierwsza misja. Multiplayer testowałem tylko na średnich wyżej nie testowałem ponieważ mam coś z internetem i mnie wyrzuciło. Grałem w multiplayer przy 64 graczach i było na średnich 50-60 fps. Karta jest teraz dosyć gorąca bo grałem 2 godziny w różne gry (Testowałem). Napiszcie mi Battlefield 4 uruchomię na średnich skoro bf3 na ultra 30-40 fps najczęściej ?

Windows 64 bit dlatego bo w listopadzie zakupię 6 gb ram.

@Edit Dowody:

33op06c.png

2tous.png

28k5zk7.png

10cntrt.png

acg553.png

2llener.png

112bwqp.png

Mam tego więcej ale nie chce spamować.

Opublikowano

W takiej rozdzielczości, przy takiej "płynności" (nie wiem jak można czerpać przyjemność z gry przy szarpanych 40 klatkach) to nic dziwnego, BF4 też ruszy, skoro takie warunki ci odpowiadają...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Oczywiście że odpowiadają. Na 8500gt grałem TYLKO w 10-19 fps więc jestem do tego tak przyzwyczajony że nie mam problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...