Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, poszukuje sponsora

LemoooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem technikiem, posiadam pliki serwerowe pod EASY 200, na których zostało mało do pracy, jedynie mam problem z łączem i poszukuje osoby, która mnie wspomoże a potem jak skończymy pracę przejdziemy na dedyk.Pliki są od podstaw robione od 0.Serwer stoi na VPS-ie, który ma ważnośc do końca tego miesiąca, posiadam TS3, szablon www i nie tylko.Więcej informacji na PM.

Opublikowano

Nie, dziękuje za kreta... jakieś cudowania na tym GG.

Widocznie chce sprawdzić czy się nadajesz. Kret to jak najbardziej solidny chop, ewentualnie True jednak On wymaga plików w 99% skończonych.

Opublikowano

Polecam @True990 :D

Z tego co wiem to Pan @True990 sponsoruje projekty 99% i musisz mu przedstawić serwer po przez zapowiedź i oraz udowodnić, że serwer jest wart jego pieniędzy, z nim nie jest tak łatwo, chyba, że ma się talent :D.

@Topic, skończ pliki, zrób zapowiedź i wtedy, jak będzie ludziom się serwer podobał to szukaj sponsora

Pozdrawiam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...