Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA DayZ Żywe Trupy

deadman5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie gówno które nie potrafi zrozumieć tego iż gracze odchodzą i reklamują się po kilka razy na jednym forum + wchodzą na cudze serwery i reklamują się na prywatnych wiadomościach ;)

+ Do tego odnośnik do forum GYYZYY 

Opublikowano

Nie wierzę w to co widzę.

Pajac, który używa nielegalnego oprogramowania do włamywania się na konkurencyjne serwery, po czym na forach wypisuje, że serwer niestabilny/zbugowany - ma czelność jeszcze się tu udzielać i wypisywać takie rzeczy ;)

Po prostu masz ból dupy, że Twój serwerek nie równa się z naszym. 

Grałem, przeglądałem forum - nie widziałem ani jednej samodzielnie napisanej funkcji. W dziale propozycje akceptujesz tylko proste modyfikacje, który nawet dziecko jest w stanie dodać albo wyszukujesz na necie, dodajesz i przywłaszczasz jako "autorski skrypt" (wiesz, że za to się idzie siedzieć?), jeżeli nie ma na necie - odrzucasz.

Dam Ci radę synu, zajmij się swoim gównianym serwerem, na którym nic nie masz a nie "próbujesz" niszczyć opinię innym ;)

PS. deadman5 to nasz gracz, nikt z administracji. Odkąd serwer powstał ani razu nie wszedłem na żaden inny serwer aby reklamować swój. Nie zniżam się do Twojego poziomu, ludziku.

Opublikowano

Zacznijmy od tego , że nie jestem twoim 'koleżką' byś się tak odnosił.

Drugim mankament jaki tu widzę , to oskarżanie mnie o przywłaszczanie praw autorskich.

Proszę , wymień mi skrypt który widnieje na moim serwerem z przywłaszczonymi prawami autorskimi.

Co do samego serwera , to widzę na waszym forum , że to wy macie ból dupy iż na innych serwera gra o wiele wiele więcej osób niż na waszym.

Więc następnym razem zastanów się co napiszesz zanim zaczniesz klekotać paszczą.

Co do samej reklamy na cudzych serwerach to czy wymieniłem iż to Administracja wchodzi i reklamuje ? Nie...

Już dwa bany poleciały w ciągu tygodnia za reklamowanie z waszym adresem IP serwera.

---------------

Double reklama

http://www.mpcforum.pl/topic/1282153-zywe-trupy-mta-dayz/
Opublikowano

Będę odnosił się do Ciebie w sposób jaki na to zasłużyłeś.

Skoro uważasz, że to my mamy ból dupy z powodu małej ilości graczy, to po jaką cholere się udzielasz i usiłujesz zniechęcić do gry innych? Czy ja też tak robię ws. do Twojego serwera? A może mam zacząć?

Lekcja 1.

Przed znakami interpunkcyjnymi nie robimy odstępów.

Nie będę dyskutował z ludzikiem, któremu obce są podstawowe zasady interpunkcji. Przed innymi możesz zgrywać "mądrego", dla mnie jesteś zerem. Zalecam powrót do podstawówki.

@ EDIT

Odnośnie reklam naszego serwera na Twoim (jeżeli to prawda), to najwidoczniej gracze słusznie zauważyli, że nie warto grać na Twoim serwerze, dlatego reklamują mój  ;)

Opublikowano

@Zubek1995

Przestań się ze wszystkimi kłócić, widzę Cię w każdej prezentacji serwra, rozpoczynasz wyłącznie kłótnie.

Dopiero teraz zauważyłem, że są dwie reklamy.

http://www.mpcforum.pl/topic/1282153-zywe-trupy-mta-dayz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...