Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krawiectwo

SamineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy byłby ktoś chętny do napisania mi wszystkich/większości przedmiotów jakie są potrzebne do krawiectwa oraz z czego można je zdobyć?

Ostatni całe 2 godziny zbierałem Tinkel (czy jakoś tak) i mam jeszcze pytanie jakie kwiaty/rośliny są potrzebne do tego craftingu.

Jestem u Asmodianów.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

http://www.aiondatabase.com/item/152000656/hoca-fiber to np tez jest porzebne do tailoringu pozniej.Wszystk oz koncowka 'fiber' :D Nwm jak tam na spolszczeniu

Te matsy mozna wymorphowac, ale dla nowego gracza to problem bo potrzeba aetheru i odowiedniej recki na morph.

Do 400pkt raczej nie masz sie co martwic dopiero pozniej sie zabawisz z hajsem :D JA na tailoring od 0 do 500 wydalem tez z ok. 250kk.Tania to rzecz nie jest, ale sie zwrocilo i jeszcze niezle zarobilem na tym, ale to czasy 3.0 byly gdy secik z hocy zloty schodzil caly za 200kk ? a eternalowy 2x-3x tyle :D Nwm jak jest teraz z tailornigme bo sie nie bawie w to.Wracajac od 400pkt do 499 crafcisz balaurowe matsy masz tam w pande, gdzie sa ci masterzy od craftu na tej alejce stoja shugosy i tam u jednego dostaniesz recki na te crafty balaurowych matsow i jechane, ale tu lepiej zaopatrzyc sie w hajsy :)

Nie czaruj.

Opublikowano

http://www.aiondatabase.com/item/152000656/hoca-fiber to np tez jest porzebne do tailoringu pozniej.Wszystk oz koncowka 'fiber' :D Nwm jak tam na spolszczeniu

Te matsy mozna wymorphowac, ale dla nowego gracza to problem bo potrzeba aetheru i odowiedniej recki na morph.

Do 400pkt raczej nie masz sie co martwic dopiero pozniej sie zabawisz z hajsem :D JA na tailoring od 0 do 500 wydalem tez z ok. 250kk.Tania to rzecz nie jest, ale sie zwrocilo i jeszcze niezle zarobilem na tym, ale to czasy 3.0 byly gdy secik z hocy zloty schodzil caly za 200kk ? a eternalowy 2x-3x tyle :D Nwm jak jest teraz z tailornigme bo sie nie bawie w to.Wracajac od 400pkt do 499 crafcisz balaurowe matsy masz tam w pande, gdzie sa ci masterzy od craftu na tej alejce stoja shugosy i tam u jednego dostaniesz recki na te crafty balaurowych matsow i jechane, ale tu lepiej zaopatrzyc sie w hajsy :)

Czyli na chwilę obecną to jest tylko ta jedna roślina  ? Ten tikel ( ciągle nazwy zapominam)

Opublikowano

Naprawde nie pamietam nazw wszystkich tych matsow, jak nie pamietasz czy cos to idziesz do npc od craftu i 'paczasz' na nazwe roslinki potrzebnej do craftu wpisujesz w neta i jechane xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Naprawde nie pamietam nazw wszystkich tych matsow, jak nie pamietasz czy cos to idziesz do npc od craftu i 'paczasz' na nazwe roslinki potrzebnej do craftu wpisujesz w neta i jechane xD

ok :D Jeszcze takie pytanie czy te wszystkie kamienie do craftingu lecą losowo czy z konkretnych moobów ?

Opublikowano

ok :D Jeszcze takie pytanie czy te wszystkie kamienie do craftingu lecą losowo czy z konkretnych moobów ?

Chodzi o kamienie żywiołów?

O jakie kamienie chodzi ? Jak nie jestes pewny to wpisz w google nazwe tego i sie wyswietli (zalecam ang nazwe bo latwiej nwm jak z PL).

Bez przesady, po polsku też dobrze się googluje. :D

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...