Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana?

Blend98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy ten hack na ultra części jest wykrywalny bo ostatnia dużo graczy zostało zbanowanych a nwm czy mnie też zbanują za tego hacka? (nie używałem z tego hacka żadnego tanka lub super speeda tylko kiedyś robiłem tylko te ultra części)

Opublikowano

Aktualnie każdy hack jest wykrywalny i banowany. Jeśli bociłeś, to masz dużą szansę na blokadę, ale nie 100%. Osobiście radze, nie boć już, może nie dostaniesz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Banować zaczęli kilka dni temu. Jeśli nie używałeś ostatnio tego bota to nie masz się czym przejmować (póki co banują tylko tych, którzy nadal go używają).

Jak bociłem tak z pół roku temu, a ostatnio długooo nie logowałem się na NFSW, mogą mi wlepić bana?

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jak bociłem tak z pół roku temu, a ostatnio długooo nie logowałem się na NFSW, mogą mi wlepić bana?

Jest to mało prawdopodobne. Bo tak jak już pisałem:

(póki co banują tylko tych, którzy nadal go używają)

HB5fLf7.png

Opublikowano

ja grałem pół roku temu a ostatni wszedłem do gry ale bałem się włączać jakiekolwiek hacki żeby bana nie dostać. Oni będą już tak zawsze to sprawdzać czy tylko przez jakiś czas?

Opublikowano

Miejmy nadzieje, ze zawsze i na to jak narazie wychodzi ;x NFSW wraca powoli do stanu z 2012 r.

Jeśli mówisz, że bociłeś pół roku temu, to nie powinieneś dostać bana. Oni teraz skupiają się na aktualnych oszustach.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...