Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komnatą smoka

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dung w komnacie smoka i problem jest taki, że po rozpoczęciu w mieście przenosi do pustej komnaty, a nie tej w dungu. Kordy w Town.txt są dobre, jakieś pomysły? Można zablokować rozpoczęcie w mieście na jakiejś mapie? 

Opublikowano

Quest nie ma nic do tego, samo rozpoczęcie w mieście w dungeonie powinno wywalać do miasta. 

Skoro sam wiesz od nas lepiej, po co w ogóle prosisz o pomoc?

Z takim podejściem i tak nikt nie chce ci już zapewne pomóc.

Skoro liczysz na nas zrób to co ci mówimy, i pokaż ten quest.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Skoro sam wiesz od nas lepiej, po co w ogóle prosisz o pomoc?

Z takim podejściem i tak nikt nie chce ci już zapewne pomóc.

Skoro liczysz na nas zrób to co ci mówimy, i pokaż ten quest.

Już Ci coś powiedziałem. Gówno potrafisz, a spamujesz w każdym temacie udając mądrego. Pytanie to kierowałem to tych bardziej ogarniętych, a nie do pierwszych lepszych pro elo zajebistych techników. 

Przed i nie stawiamy przecinków kochany ;*

Opublikowano

Kurwa dungeon jest jak masz questa. .. tak to masz tylko mapke, wrzuć sobie quest i napisz ze jakiś tam npc cię przenosi komenda d.join i napisz ze jak już jesteś na tej mapie to wczytuję regeny

Opublikowano

K***a dungeon jest jak masz questa. .. tak to masz tylko mapke, wrzuć sobie quest i napisz ze jakiś tam npc cię przenosi komenda d.join i napisz ze jak już jesteś na tej mapie to wczytuję regeny

Ty to jednak jesteś zjebany na ryj, lol. Raczej logiczne, że mam questa z teleportem przez funkcję d.join() i on działa. Może tego nie wiesz, ale jeśli jesteś w dungu(przez questa) i dasz rozpocznij w mieście powinno wyjebać do m1, a tego nie robi. Tak trudno to zrozumieć? 

Opublikowano

to masz zjebany quest i zamknij sie i nie wyzywaj bo ludzie chca ci pomoc, a jak sie nie znasz i ci nie dziala

to nie pierdol ze masz sprawny bo nie masz sprawnego! jak dajesz wywal do miasta to powinno do m1

jak nie wywala to masz zrypany quest!

daj ten quest ... albo najwyżej odcinek po funkcji d.join

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...