Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KillerThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info.png

IP SERWERA:  EasyKiller.ench.pl

SLOTY:  35

TYP:  Surv+Frakcje (easy/pvp)

PVP:  TAK

PREMIUM:  NIE

NETHER:  TAK

POTWORY:  TAK

ZWIERZETA:  TAK

WHITE LIST:   NIE

admin.png

KillerThePro,CiecMalinowy,Camper,EnergryDrink,MrPatryQ,Madzia1423,IraQ

pluginy.png

Authme...

opis.png

Serwer easy/pvp ,szybki drop itemów oraz expa

Drop 10% ,ze szczęściem II 15% ,a ze szczęsciem III 20%.Gildia za itemy.

Na naszym serwerze są stoniarki oraz cobble-x,

z którego dropi:

-Blok Żelaza

-Blok Diamentu

-Blok Złota

-TNT

-Stone

Na gąbce znajduje się przycisk ,który po naciśnięciu teleportuje w losowe miejsce

Kilka SS

post-632729-0-34074500-1413008473_thumb.png

post-632729-0-95762600-1413008479_thumb.png

post-632729-0-48140900-1413008483_thumb.png

post-632729-0-02302100-1413008487_thumb.png

post-632729-0-54965400-1413008489_thumb.png

Opublikowano

beznadziejny serwer. Grałem wczoraj miałem gildie, sety w skrzynkach itd dziś wbijam gildie się pousuwały, wszystko z gildii pookradane, pisze do Killera, żeby dał mi itemy na gildię chociaż to nie odpisuje po czym mnie zbanował. Moderator jakaś tępa dziewczynka gra sobie na gm, jeśli chce się klepać bierze najlepsze eq Elitevipa, tepa się do kogoś do bazy i go zabija, przeklina i obraża graczy. Sprawdzanie ( byłem podejrzany o cheaty) wygląda tak: dodaj na skype,udostępnij ekran, kliknij escape, dobra czysty -.-

Tak więc serwer jest niedopracowany, administracja to jakieś tępe dzieci, nie szanujące graczy, nikomu nie polecam tego serwera straszne gówno.

Liczę, że szybko wasz serwer padnie.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

beznadziejny serwer. Grałem wczoraj miałem gildie, sety w skrzynkach itd dziś wbijam gildie się pousuwały, wszystko z gildii pookradane, pisze do Killera, żeby dał mi itemy na gildię chociaż to nie odpisuje po czym mnie zbanował. Moderator jakaś tępa dziewczynka gra sobie na gm, jeśli chce się klepać bierze najlepsze eq Elitevipa, tepa się do kogoś do bazy i go zabija, przeklina i obraża graczy. Sprawdzanie ( byłem podejrzany o cheaty) wygląda tak: dodaj na skype,udostępnij ekran, kliknij escape, dobra czysty -.-

Tak więc serwer jest niedopracowany, administracja to jakieś tępe dzieci, nie szanujące graczy, nikomu nie polecam tego serwera straszne gówno.

Liczę, że szybko wasz serwer padnie.

Chciałem ci oddać ,ale ty spamiłeś i przeklinałeś więc ci dałem bana ,a co do moderatorki daj coś co potwierdza ,że bije na gm ? Czy sobie lata na spawnie na gm ? przecież możecie zrobić ss lub nagrać filma to chyba nie takie trudne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...