Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main na jungle

misupisu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie moge zdecydować się jakie postacie moge zacząć mainować sobie na jungli. Wacham się miedzy: Kha'Zix, Evelynn, Vi, Fidelstick, Voli/Rammus albo rengar. Chciałbym abyście doradzili które są fajne na jungle, CHODZI MI O 2 TAKIE POSTACIE. 

@Edit

Mozecie dodac swoje propo na jungle- to kupie :D

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

Eve jest bardzo dobrym junglerem, ma bardzo dobre ganki, całkiem szybką junglę.

Vi również mogę polecić ze względu na to jak dobrze sobie radzi w jungli, równie dobre ganki.

Co prawda nie umiem pisać o plusach i minusach postaci, ale od siebie mogę Ci polecić łatwego junglera jakim jest Warwick, Udyr, Shy :)

Opublikowano

kha'zix:

+heal

+dobre ganki z E

+ulepszanie skilli

+niewidzialność na R

-dostaje kolejnego nerfa na W,bo rito chce go zbalansować pod Q

-średnie ganki przed ulepszeniem E

-pasyw nie działa na stworkach

evelynn:

+Q co 1.5s

+obszarowe ulti

+dobre ganki bo pasywka

+ms z W

+działa na nią tylko pink

+presja bo biega po mapie będąc niewidzialna

-słaba w early

-pasyw ma określony zasięg

-brak sustainu(healów itp.)

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Vi jest jednym z lepszych junglerów :

+ ulti, które inicjuje cały TF, może łatwo go wygrać

+ escape z Q

+ pasywka z W wzmacniająca autoataki

+ pasywka dająca shield

+ mega wzmocniony autoatak z E

+ stun z Q

- łatwo można ją ograć, jak wbija się z Q

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Lee Sin którego mobilność jest szczerze mówiąc najwieksza w  grze, było sporo nerfów ale dalej jest grywalny, absolutne top 3 jako jungler.  Bardzo łatwe ganki poprzez W do warda albo Q do przeciwnika, slow, zmniejszenie szybkosci ataku, kopniak którym mozna odwrocic losy walki, dobre plejsy mozna pyknąc jak sie potrafi co nieco paluszkami wykrecic. Jego najwieksza zaleta jest z pewnoscia to ze jest to pick pasujący do wszelkiem kompozycji zespolu. Alternatywna opcja do Lee Sina którego serdecznie od siebie polecam 40 gier zagranych w silverze i free lp to khazix, w patchu 4.18 chcieli go troche znerfic, ale nie wydaje mi sie zeby byl calkowicie wykluczony z gry.  Slow z W, jumpy jumpy jumpy (polecam 1 ewolucje na E) i jeszcze raz jumpy jumpy, prawie jak tristana z kwiatka na kwiatek i latwa penta, Q zadaje w c**j obrazenia, no i invisiblez ulta  co znacząco ulatwia czy to ucieczke z walki czy tez zajscie za plecy wrogiego adc i klasyczne wsadzenie c**ja w dupe

Opublikowano

W sie maksuje 1 w ramach sustainu w jungli, potem Q. Co do ewolucji polecam E (bo reset po killu) potem W jesli masz ogarniety team lbo Q jak musisz sam wszystko robic i mordowac.

Opublikowano

Też propsuję KhaZixa.

Pomimo nerfa, nadal można nim naprawdę dobrze plejsować.

Jak maxować?

W>Q>E>R

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Voli.

+Dobre gang

+Przerzutka i movmed speed.

+Slow i odstraszenie stworow

+Ugryzienie 1000dmg i attack speed

+Mocny late

+Mistrzowska passywka regen pol hp

+1v1 izi win

+Dobry na tf'y

+Ult obszarowy obrazenia od ap

+Dobry na Top/Jungle/Supp

+Flesh przerzucenie slow i na tf'ie adc lub mag spią

+Op tank

Obecnie moj main lecz dawno nim nie grałem znudził się ;/ .

Opublikowano

Polecam Rengara :)

+ Łatwa i szybka jungla

+ Heal pomaga w czyszczeniu campów (W)

+ Slow/Snare (E)

+ Super ganki po 6 poziomie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...