Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. linii do E3

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak isem-7 rozwalić T110E3/E4? Podajcie mi kilka weak spotów tych czołgów co przebije isem 7.

Jak było u was z pakietami T95? Kupowaliście pakiet z dmg 750 czy tylko ten po drodze bo jednak będzie się te 70k w tyle a różnicy jakieś mega nie ma...

jakie perki oraz wyposażenie na T95?

T95 jeździć do miast, kampić czy może dojść do pierwszych liń terenów mniej zabudowanych?

Opublikowano

E3 - dolna płyta, ale i tak twarda jest

E4 - dolna płyta i właz dowódcy bez problemu

Co do działa T95, to zdecydowanie kupuj. Ogromna różnica.

Wszystkim naprawę. Na wyposażenie skrzynkę naprawczą, dosyłacz i wentylację.

Gdzieś w miejsce najcięższych walk i przesz do przodu, warto mieć pomoc kolegów z plutonu lub drużyny do osłony boków i tyłów. Kampisz tylko jak team to kompletne warzywa.

Opublikowano

Schować się za czymś bo i tak nie przebijesz, a następnie spróbować objechać, poczekać aż walnie arta lub ktoś inny objedzie.

Opublikowano

Coś słyszałem, że w tą dolną płytę trzeba walić w jej boki bo w środek nie zawsze wchodzi. A jak e3 schowa kadłub to gdzie mam strzelać?

Wal w właz dowódcy. Też wejdzie.

Opublikowano

mam e3 i nawet jgpz mam problem  z wlazem dowodcy , wal w te małe wizierki po lewej stronie tam masz wieksze prawdopodobienstwo ze ci wejdzie. Oczywiscie jesli sie skleszczysz z e3 .

Opublikowano

Chodzi Ci o E3 czy T95? E3 nie ma opcji przebić, od jadzi E-100 nawet nie wchodzi. Dolna płyta, a jeśli jest schowana to... wiadomo. Bunkier nie do ruszenia.

Opublikowano

Chodzi Ci o E3 czy T95? E3 nie ma opcji przebić, od jadzi E-100 nawet nie wchodzi. Dolna płyta, a jeśli jest schowana to... wiadomo. Bunkier nie do ruszenia.

Od czego jest złoto? Oo

Co do T95, bierz tą lufkę co biję po 750.

Perki.

1. Wszędzie naprawa

2. BiA

3. Camo, bo na E3 się przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...