Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre strony boostingowe za psc

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż szukam dobrych stron boostingowych, najlepiej Polskich (chociaż angielskie też mogą być w ostateczności) za psc :).

Najlepiej z taką ofertą od której oczy mi nie wyskoczą z gałek (max 30/50zł za devizje) xD.

Opublikowano

Plat I>Diamond V ew. Diamond I>MasterTier, zależy. Głównie chodzi o strony z którymi można mieć kontakt dość szybki, a które boostują także za psc. Bo jednak jak tak patrze to te boosty w tych devizjach nie są tanie, dlatego nie patrzecie na cennik jaki wysłałem wyżej.

o.O, strona Up serio tyle bierze?! Ni ma jakiś tańszych? Bo jeśli tak to trudno, stracę troszkę czasu, ale wolę wbić już sam!

Opublikowano

ja cie moge wyboostować taniutko za psc albo przelew

Wolałbym jakieś "Zaufane" stronki xD. Niby taniej, ale wolałbym uniknąć potem odzyskiwania konta/pisania do rajotu, że ktoś mi zmixował runki/itd <--- Nie chce się martwić o to :).

///Za jakąś fajną stronę (z której zdecyduje się skorzystać) dam limit, a zwykłe odp. po jednym like.

Opublikowano

Trudno będzie Ci teraz znaleźć zaufany serwis, który oferuje to tanio. Jest koniec sezonu, więc ceny idą w górę. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Trudno będzie Ci teraz znaleźć zaufany serwis, który oferuje to tanio. Jest koniec sezonu, więc ceny idą w górę. 

Hmm, tak patrzę na ceny to widzę, że sporoo kosztują te devizje, meh. Lepiej już mi będzie sobie samemu wbić, już wolę poświęcić troszkę czasu, aniżeli płacić tyle bo mi się nie chce zagrać paru rankedów xD.

//cls (zapomniałem dodać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...