Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszenie czasu przeładowania

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanko. Napotkałem się z dziwną rzeczą, którą widzę pierwszy raz. Otóż niedawno zakupiłem Lowe, i za każdy wygrany mecz zmniejsza mi się automatycznie czas przeładowania kolejnego pocisku. Czy jest to może zaleta czołgu premium czy może jest aktualnie jakiś event na to?

Opublikowano

Rozumiem, szkoda bo już myślałem, że będzie lepiej :) A Lówe dotarł i jestem z niego zadowolony :)

Opublikowano

Nie, po prostu wyszkala ci się ładowniczy coraz lepiej i to dlatego. Żaden bug.

Opublikowano

Nie, po prostu wyszkala ci się ładowniczy coraz lepiej i to dlatego. Żaden bug.

Owszem bug. Podczas 1 bitwy AMX 12t czas przeładowania pakietu miałem z 7 sekund i z bitwy na bitwe rosło... Ładowniczy szkolił mi się w dół? 

Opublikowano

Jaki zaś bug? Masz załogę na 50%, z bitwy na bitwę się szkoli i czas ładowania jest co raz krótszy. 

Owszem bug. Podczas 1 bitwy AMX 12t czas przeładowania pakietu miałem z 7 sekund i z bitwy na bitwe rosło... Ładowniczy szkolił mi się w dół? 

Nie możliwe.

Opublikowano

Proponuję wywalić Wasze celowniki, które są jak dla mnie bezużyteczne.

Szkolisz załoganta, a co z tym idzie zmniejsza się czas ładowania, skupiania itp.

To samo będzie jak kupisz do niego moduły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...