Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbroja Wolnosci

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam klienta na którym nie widac zbroi wolności prosze o up pliku dzięki któremu bede widzial ta zbroje . za pomoc +

Opublikowano

Napisales Klienta ^^ a co Ci da to ze bedziesz ja mial w kliencie jak jeszcze w bazie trzeba ja ustawic ;p

xfz40l.jpg

Opublikowano

A co ty myślisz ja ja kur.. tępy jestem ? No raczej że wgrałem do Navicata ale nie widzie tych zbroi w cliencie !

Opublikowano

Up po 1 nie pisalem do Ciebie wiec Shut up, a po drugie ja odpisuje na pytania, jak sie nie umie z formulowac zdania to nie moja wina

xfz40l.jpg

Opublikowano

do bazy danych navicat dodalem i jak wpisuje /item 11979 to moge ubrac zbroje ale nie mam obrazka ani tekstury( czy jak tam sobie to nazywacie),widac jak by wojo biegał bez zbroi.

Opublikowano

Skopiuj wszystkie dane z hwanga (item_proto) w kliencie i (item_proto) w navicatcie ;p i bedzie hulac ;p

xfz40l.jpg

Opublikowano

czy ty dokladnie czytasz co ja napisalem, ja nie chce miec hwanga z inną nazwą i id tylko inną zbroje, rozumiesz?

Opublikowano

ach bardzo proste sciagnij klienta monster871 tam widac wszytko a ponizej link do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/124101-final-beta-3-client-by-unfair-gamers/page__hl__mt2pro

jak pomoglem przydal by sie plusik p

Opublikowano

To go przerób... powodzenia.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...