Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 pl kupno yang

MowMiDobrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie możesz kupować yangi , nikt tego nie sprawdza i bana nie dostaniesz.

Najlepiej kupuj od osób z duża ilością pozytywów, większa pewność że koleś nie oszuka .

Opublikowano

Spokojnie kupuj ile sie da choć teraz nie wiadomo czy nie będa banować bo mają yangi w IS wiec będa chwili wykonczyć konkurencję żeby mieć zarobek.

Opublikowano

Ja kupowałem 6x i sumy po 500kk i nic się nigdy nie działa.

Kumpel brał raz 2kkk i nic tak samo się nie stało :) Mi się wydaję, że banują w 10% przypadkach około.

Opublikowano

jeszcze się nie spotkałem z tym, żeby ktoś dostał bana za kupno yang. co prawda Gameforge tego zabrania, ale malutkie szanse na bana są.

Ja kupowałem 6x i sumy po 500kk i nic się nigdy nie działa.

Kumpel brał raz 2kkk i nic tak samo się nie stało :) Mi się wydaję, że banują w 10% przypadkach około.

na pewno przesadziłeś z tym 10%.
bardziej się zgodzę z tym:

Niby banuja, tak piszą. W praktyce szansa 1 na miliard.

Opublikowano

Zawsze mozesz yang odebrac innym kontem a potem sobie dac na glowna

przecież i tak to w logach mają, więc jakby dostał bana to zmieniłoby to tylko to, że dostałby go na dwa konta, a nie jedno. ale wątpię żeby w ogóle dostał.

Opublikowano

Teraz można też kupować w kamykach duchowych, gf nie ma prawa zbanować Ci konta, za to że ktoś dał Ci xxx yang, czy kamyków duchowych ;) Tak samo nie mają prawa wiedzieć, czy płaciłeś za nie w rzeczywistości, czy nie.

Oni nie potrafią nawet zwrócić ukradzionych itemów na podstawie filmu z dowodem :P

Opublikowano

Nie banują, bana nie dostaniesz - możesz kupować.

W ogóle z tego co widzę to teraz rzeczywiście każdy kupuje te yangi, nikomu się już zbierać nie chce. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie zbanują Ci konta,nie mają do tego prawa a dlaczego?
Jest kilka powodów ale jeden mogę wymienić..

Jeśli typek sprzedaje Yangi każdym innym kontem to po prostu skąd ma GF wiedzieć że zapłaciłeś że w ogóle korzystałeś z allegro? Po prostu typek był miły i Dał Ci kasę całą jaką miał :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie zbanują Ci konta,nie mają do tego prawa a dlaczego?

Jest kilka powodów ale jeden mogę wymienić..

Jeśli typek sprzedaje Yangi każdym innym kontem to po prostu skąd ma GF wiedzieć że zapłaciłeś że w ogóle korzystałeś z allegro? Po prostu typek był miły i Dał Ci kasę całą jaką miał :).

Dokładnie jest zerowe prawdopodobieństwo, że Cię zbanują :0

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

To jest tak:

Kupowanie czegokolwiek z allegro, jest banowane.

Kupowanie czegokolwiek z IS, jest legalne.

Kupowanie czegokolwiek z poza IS = B.A.N

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zbanują bo nie mają jak ") nie będą mieli dowodu.Bo jaki niby?Gdyby doszło do takiej sytuacji to byś powiedział,że kolega pomaga i nie mogli by Ci nic udowodnić ;p Więc spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...