Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 1

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zaczołem grać w wieśka jestem już w akcie 2 mam już załatwione zadanie "sekcja zwłok" tylko muszę iść o północy do szpitala ale przed tym zadaniem chciałem znaleś zwłoki Raymonda na cmentarzu. Byłem u grabarza powiedział zebym pogadał z Talarem bo cwel ma u niego długi i kiedy jestem u Talara i mówie mu coś w stylu "Czy pomożesz mi dostać się na cmentarz ?" a on odp "mogę, ale nie pomogę" (hehe) i już. A do Wincenta nie pójde bo się człowiek na mnie obraził(przypatkowo omijałem teksty i nadusiłem ze mu nie wierze). I moje pytanie co mam zrobić by się dostać na cmentarz ?

(Jeżeli błedny dział proszę o przeniesienie...dziękuje)

Opublikowano

@aresorek

Niestety mogę dać ci tylko poradnik z gry-online. Kiedyś też miałem z czymś problem i pobrałem może i tobie pomoże.

Edit.

Pokombinuj może uaktywni ci się zadanie: Podejrzany: Vincent Meis

Edit2.

Dodaje skan bo zaraz będą o to krzyczeć.

https://www.virustotal.com/pl/file/3ffde02b16f50fb2fcdfd78a9e880ca67c5fa9cf01a0f3c8582668fc23a1e129/analysis/1412970839/

Poradnik do gry Wiedźmin - Edycja Rozszerzona.rar

Opublikowano

Wiem...

Ale czekam też na inne odp ;)

Dałem Ci link do filmów na Youtube. Znajdź fragment gry, który cię interesuje i wszystko będziesz wiedział.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dałem Ci link do filmów na Youtube. Znajdź fragment gry, który cię interesuje i wszystko będziesz wiedział.

ok sprawdze i najwyzej dam edit

@Edit

U Sarge już coś tam szukałem i nie znalazłem a tak wogóle to on kaleczy tą grę ;) przynajmniej 2 mu się udała. I dobra do zamknięcia...najwyzej popchne fabułe do przodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...