Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14] Pierwszy team 600k

grajes23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): 14
Hybryda (Tak/Nie): obojętnie
Liga lub narodowość: obojętnie
Formacja: obojętnie
Ilość monet: 600k
Platforma: PC
Czego oczekuję: Oczekuję zespołu, którym będzie się łatwo i przyjemnie grało, ponieważ pierwszy raz gram w jaką kolwiek część fify :D

Opublikowano

Zlepiłem ten 2 skład. Wielkie dzięki. Tylko mam teraz takie pytanie, ponieważ wcześniej nie grałęm w fife. Co włożyć na ławkę i na rezerwę? Zostawić pustą?

Opublikowano

Zlepiłem ten 2 skład. Wielkie dzięki. Tylko mam teraz takie pytanie, ponieważ wcześniej nie grałęm w fife. Co włożyć na ławkę i na rezerwę? Zostawić pustą?

Ile Ci zostało Coinsów?

Daj jakiś zwykłych piłkarzy - Cech, Rooney, Valencia, itp. Byle by ją zapełnić i w ostateczności robić zmiany. Tak czy siak bez ławki nie zagrasz meczu. 

­

Opublikowano

Mam ok 200k coinsów :D
Podasz mi dokładnych zawodników jakich mam dać? I menagera (chyba tak on się zwie), tak, żeby ławka + on do 200k się zmieścił.

Opublikowano

Mam ok 200k coinsów :D

Podasz mi dokładnych zawodników jakich mam dać? I menagera (chyba tak on się zwie), tak, żeby ławka + on do 200k się zmieścił.

Zostaw sobie na paczki 150k - z nich będziesz miał karty kondycji, kontrakty itp. Manager obojętnie - np. Mourinho (BPL), ławka: Cech, Terry, Vidić, Valencia, Eto, Rooney, van Persie (o ile starczy, jak nie to innych - obojętnie jakich)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...