Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżeli teraz mam gold 4 i dobiera mi straszne ale to straszne gówna (nie idzie wygrać) to jak będą w nastepnym sezonie te placementy i wygram minimum 8/10 to bedzie mi dobieralo bardziej neutralnych graczy czy znowu śmieci?

Opublikowano

Powinno dobierać CI lepszych. Teraz w Twojej drużynie są słabsi gracze, ze względu na Twoje MMR :) Jak w placementach się wykażesz to gdy wygrasz 8 gier z 10 to może nawet trafisz do golda 1 :D Kto wie, sam zobaczysz.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jeśli wygracz 8 na 10 meczy placementowych, to od razu Twoje MMR będzie wyższe, więc jeśli trafisz do wyższego golda, to będzie dobierało Ci osoby na podobnym poziomie ;-). 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Panowie radzicie odczekać do następnego sezonu i dopiero grać? Bo próbuje coś ugrać ale nie idzie.Zawsze myśle logicznie i lepiej od przeciwnika,wiem kiedy engageować itd ale to nic nie da je.Ostatnio miałem winstreaka 11 gier ale po nim oczywiście znowu to samo czyli seria losów.Co radzicie?

Opublikowano

Graj, nie ma na co czekać... Jak zawsze będziesz tak podchodził do gry to nigdy nie zagrasz :P Bierz jungle albo mida i carruj grę od 1 minuty. Dobry gracz zawsze wycarruje grę (przynajmniej ja wyznaję taką zasadę :P)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Panowie radzicie odczekać do następnego sezonu i dopiero grać? Bo próbuje coś ugrać ale nie idzie.Zawsze myśle logicznie i lepiej od przeciwnika,wiem kiedy engageować itd ale to nic nie da je.Ostatnio miałem winstreaka 11 gier ale po nim oczywiście znowu to samo czyli seria losów.Co radzicie?

Może pograj duo ze znajomym? Masz jeszcze miesiąc, więc spokojnie powinieneś wbić większą dywizje. I tak jak napisał @LordeVasto, top/mid/jungle i masz większą szanse na wygraną, bo supportem i adc nic nie zdziałasz, gdyż supp ogólnie dmg nie ma, a sam bez wsparcia drużyny adc nic nie zdziałasz (chyba, że 1 vs 1), bo wiadomo, że focus leci na Ciebie. Nie poddawaj się, bo masz złe dni ostatnio i Ci nie idzie. Sama ostatnio męczyłam się, ale po wielu próbach, spadkach do GV... Udało się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...