Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na unbana?

hahahagsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Wchodze dzisiaj na nfsw i patrze a tutaj zostales zbanowany za naruszenie regulaminu...

Na konto wydalem ok. 80 zł i używalem jedynie pursuit bota :P

Mam pytanie czy jest jakakolwiek szansa ze mnie odbanują ?

Opublikowano

A czy w przypadku gdy ktoś dostanie bana w Wordzie jest szansa na to żeby móc jeszcze kiedy kolwiek zagrać czy ban jest dożywotni?

Perm :) Chyba, że nałożą Ci tylko czasową blokadę (do kilku godzin), wtedy jest komunikat "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj ponownie później".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest zablokowane :)

Co konkretnie chcesz wiedzieć?

Konkretnie chodzi mi oto czy konto po jakimś czasie skoro jest zbanowane i nieużytkowane przez nikogo zostaje usuniętę?

Rozmawiam teraz z doradcą, wcześniej wysłałem email do grupy specjalistycznej w sprawie konta testowego. Ban nie jest nakładany na całe konto.  Nie ma tego mojego konta testowego w bazach danych banów EA. Ja czekam na email: http://help.ea.com/en/article/information-about-banned-or-suspended-accounts/# 

Co to jest konto testowe?

Opublikowano

O właśnie, ja też wczoraj przed północą dostałem taki komunikat podczas logowania: "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj ponownie później". Dostałem za pursuit bota. :P Wchodzę teraz do gry ( 10:40 ) i już ban zdjęty. :)

Opublikowano

Konkretnie chodzi mi oto czy konto po jakimś czasie skoro jest zbanowane i nieużytkowane przez nikogo zostaje usuniętę?

Co to jest konto testowe?

To, czy konto zostanie usunięte zależy od administracji. To ich należałoby o to spytać.

Ja na koncie zablokowanym dwa lata temu mam nadal komunikat o blokadzie, więc raczej skasowane nie jest.

Konto testowe - takie, na którym sprawdzasz, np. to, czy zablokują Ci konto po użyciu jakiegoś bota.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy jest możliwość wykupienia swojego konta od EA po tym jak zostało zbanowane?

Chyba tak, zn. na fb ktoś pisał że wykupił sb konto ale że to go sporo kosztowało. (Nie jest to na 100% pewne bo gość jest dosyć niewiarygodny)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Czy jest możliwość wykupienia swojego konta od EA po tym jak zostało zbanowane?

Chyba tak, zn. na fb ktoś pisał że wykupił sb konto ale że to go sporo kosztowało. (Nie jest to na 100% pewne bo gość jest dosyć niewiarygodny)

Wg. mnie nie ma takiej opcji... A info randomowego użytkownika fb nie może służyć za wiarygodny dowód.

Złamanie regulaminu świadczenia usług = wykluczenie z rozgrywki, proste.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wg. mnie nie ma takiej opcji... A info randomowego użytkownika fb nie może służyć za wiarygodny dowód.

Złamanie regulaminu świadczenia usług = wykluczenie z rozgrywki, proste.

Niebawem będe się zwracał do EA w sprawie bana na jednym z moich kont, gdy tylko dowiem się czegoś więcej napiszę jak sprawa się zakończyła chodź i tak wydaje mi się że jest to przegrana sprawa... Szkoda bo konto jest naprawdę dużo warte i przede wszystkim ma wartość sentymentalną no ale cóż, za błedy trzeba płacić.

Opublikowano

Czekałem kilka dni na odpowiedź w sprawie konta testowego. 

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your Need for Speed World account, to be in violation of our Terms of Service.

We have identified that your car was moving in a manner and/or speed that is outside of our normal in-game parameters, and upon further investigation we have detected a pattern of play that provides an unfair advantage over other players outside of the intended in-game mechanics.

As per our Terms of Service you may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Due to the above we have permanently blocked your access to Need for Speed World. 

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/

Thank you for your understanding in this matter.

Yours sincerely,

EA Terms of Service

Note: If you feel you have received this suspension in error, please contact us at [email protected]

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje. Ja dostałem bana za... ch**j wie... Siedziałem grałem sobie z kumplem po nocy i około 12 mi zlagowało... kompletnie... wyszedlem i "Uwierzytelnianie chwilowo niedostępne" poczekałem pare godzin... było ok. Wchodze gram... wyszedłem. Wieczorem odpalam... Bum BAN. Maila nawet nie dostalem z powodem 

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje. Ja dostałem bana za... ch**j wie... Siedziałem grałem sobie z kumplem po nocy i około 12 mi zlagowało... kompletnie... wyszedlem i "Uwierzytelnianie chwilowo niedostępne" poczekałem pare godzin... było ok. Wchodze gram... wyszedłem. Wieczorem odpalam... Bum BAN. Maila nawet nie dostalem z powodem 

Odwołuj się.

+ na Twoim miejscu zażądałbym rekompensaty (jeśli rzeczywiście grałeś czysto).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Odwołuj się.

+ na Twoim miejscu zażądałbym rekompensaty (jeśli rzeczywiście grałeś czysto).

Mam plan tak zrobić, lecz tak czy inaczej czekam na wiadomość od studia w jednej sprawie. Może z nimi się dogadam co do konta... Jednak ma z 3 lata (albo 2) i trochę samochodów wartych razem z 300 zł (razem z samochodami które są niedostępne)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...