Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programowanie w C++

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem nauczyć się języka c++ zmobilizowałem sie w 2 dni (jakieś 2 tygodnie temu) . Po przeglądnięciu kilku kursów na necie uznałem że "osiedle" się na tym :

http://cpp0x.pl/kursy/Kurs-C++/Poziom-1/24

Pierwsze 12 lekcji połkełem bez problemu ale zaczołem sie zastanawiać czy korzystam napewno z dobrego źródła ? może są lepsze ? czy nie marnuje czasu ? itd.

Po przekopaniu internetu znalazłem jeszcze to :http://pl.wikibooks.org/wiki/C%2B%2B

I mam do was pytanie .

Czy korzystaliscie z takich kursów ? a jak tak to z jaiego ? Mam w planach kupno książki "Symfonia C++" ale to dopiero na zime i teraz chciałbym pokożystać z takiego źródła wiedzy. Nie pytam ile trwa nauka programowania bo traktuje to jako hooby a nie jak prace którą musze wykonać .Z kursów typu C++ w dwa dni / weekend/ 24h nie korzystam , nawet ich nie otwieram .

Może korzystanie z kilku kursów da lepszy efekt ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Kup sobie wcześniej tą książkę i olej kursy.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Miałem nadzieje na jakieś polsko języczne kursy ale bardzo dziękuje za ten linki bardzo i pomógł (i pomaga) w nauce.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Moim faworytem jeśli chodzi o dobrą książkę do c++ (wiem, zapętlam się, w każdym poście tak piszę) jest "Thinking in C++" B. Eckela. Nie martw się, jest polskie wydanie. Jedynym warunkiem jest mniej więcej ogarnięcie najbardziej elementarnej wiedzy z zakresu C bądź C++, co mogą zapewnić ci kursy z na przykład właśnie cpp0x.pl.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Moim faworytem jeśli chodzi o dobrą książkę do c++ (wiem, zapętlam się, w każdym poście tak piszę) jest "Thinking in C++" B. Eckela. Nie martw się, jest polskie wydanie. Jedynym warunkiem jest mniej więcej ogarnięcie najbardziej elementarnej wiedzy z zakresu C bądź C++, co mogą zapewnić ci kursy z na przykład właśnie cpp0x.pl.

O dziękuje napewno kupie i sie z nią zapoznam .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...