Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AngelsMu | Ex702 | Exp 200x | GR system | GOLD party | Otwarcie 10/10/2014 o 17:00 dzisiaj !

vilkolak666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwię się że nie ma tutaj publikacji AngelsMu, profesjonalnego, z wyrobioną dobrą, silną renomą; dlatego też jest najpopularniejszy z serwerów Mu Online. Ostatnio ich serwer x200 działał jakieś dwa lata i postanowili zrobić res acc i dać szansę nowym graczom.

Uwaga ! Start przełożony na 17.10.2014. Zbierajcie polskie teamy, będziemy opanowywać po raz kolejny serwer :)

http://www.angelsmu.com/

Exp: 200x

Master exp: 200x

Party exp:

Standart: 2char: 100%, 3char: 100%, 4Char: 100%, 5Char: 100%

Bronze party: 110%

Silver: 120%

Gold: 130%

Bronze party = 3 Different character classes

Silver party = 4 Different character classes

Gold party = 5 Different character classes

Reset:

400lvl * 5kk

Stats after reset burns: Free stats: 600/700, Start stats: 50

50 Free Credits after each reset!

No reset limit, Grand reset from 150 Resets.

Grand reset reward 5'000 credits.

Item settings

Drop 50%;  Item drop +luck= 20%; Item Drop+skil =20%;

Soul succes rate: Without luck 70%, +Luck=95%

Life rate= 70%

Chaos Mix +10 Rate             = 70 ; +10
Chaos Mix +11 Rate             = 65 ; +11
Chaos Mix +12 Rate             = 60 ; +12
Chaos Mix +13 Rate             = 60 ; +13
Chaos Mix +14 Rate             = 50 ; +14
Chaos Mix +15 Rate             = 45 ; +15
20 % added when item has Luck Option

Wcoins earn:

Win any event and earn 30 Wcoins (BC, DS, CW, Medusa, Kundum...)

Golden Invasion:

Every 2 Hours, starting 00.30

Maximal stats: 32767  

Guild create: 250lvl

/pkclear: 5kk* kills

/post: 1kk 200lvl

Mob kill rewards: Silver medal, gold medal, CANDY BOX

Golden invasion all maps: 120minutes

Blood castle, Devil square 2x Exp!

Max reflect: 80%

Max dd: 80%

Spots: 5 Mobs per spot!

Referral: You and invited player must have 50 resets to get 1000 Credits reward!

Candy box drops:

Pink: Bless, Chaos, Soul, Pad/Leather/Vine, 0 till +11, Item drop: 75% Exc change 5%, or Zen 100'000

Red: Bless, Life, Bronze/Bone/Silk/Violent Vind, 0 till +11 Item drop: 75% Exc change 5% or Zen: 200'000

Blue: Bless, Life, Dragon/Legendary/Guardian/Storm Crow/Ancient/Sacred, +11 Item drop: 50% Exc change 10% or Zen: 300'000

Silver and Gold boxes:

Gold: Jewels and 1lvl wings

Silver: Jewels and Small wings

Keys and boxes drops randomly on all maps!

http://www.angelsmu.com/

Opublikowano

Każdy serwer z nową wersją czyli z opcją bota, ma zawyżoną liczbę online. A to ze względu na multi konta i nabijanie czasu online dla punktów. Na AnglesMu zawsze gdy grało jakieś 300 osób, faktycznie było ich ze 150++, czyli i tak nieźle. Więcej ludzi oznacza więcej zajętych spotów, gdzie potem są przez to problemy po paru dniach- nie ma gdzie expić.

Na popularność serwera x200 nikt nie będzie narzekał, bo zawsze jest ponad dwie setki online ;) Więc to najwyżej wasza strata, nie moja.

Opublikowano

Siemka, grałem tutaj na x10 dosyć długo i z moich obserwacji wynika że ta sieć najlepsze czasy ma za sobą. Spadła liczba online powód banalny wywala serwer co 2-3 godziny, z boxów lecą itemy +zen albo bronie +mana, a i klimat taki nijaki, jak na liczbę 500 online (które podawała strona serwera) to na serwer był pusty, 0 atmosfery, nikt nic nie pisał na /poscie pomimo tego że był darmowy. Nie będę mówić że nie warto tutaj grać ale powiem że ja już zakończyłem karierę, nie wydaję mi się aby mogło być już lepiej. A dodam tylko tyle że wbiłem na serwer x200 i po 3 min dostałem DC :D, może zbieg okoliczności albo po prostu admini sobie nie radzą :)

Opublikowano

Uwaga ! Start przełożony na 17.10.2014 !

Powodem jest parę bugów, które powodują niestabilność wersji sezonu 8. Nie dziwię się że tak się stało, ale warto poczekać aż wyłapią wszystkie bugi i ruszymy pełną parą w przyszły piątek. Mamy czas na zebranie ludzi i przygotowanie się do gry.

Aktualnie trwają Beta testy, gdzie zgłaszanie bugów będzie nagradzane przez ekipę. Po betach, czyli w piątek 17 października, postacie zostają ale ich poziom i wyposażenie się zeruje. Item z x-shopa czy webshopa wracają podczas premiery, czyli warto zdobywać punkty za czas online.

Poza tym, każdy kto wbije 300 lvl zostanie jakoś tam nagrodzony.

Myślę, że warto zacząć już teraz aby zorientować się czym jest ten sezon 8. Nawet testy mają ponad 200 online czyli pewnie ze 100 oryginalnych osób siedzi na spotach po nocce :)

Opublikowano

Przypominam, że jutro o 17:00 start serwera x200, popularnej ekipy Mu Online.

Admini postanowili zostawić stworzone podczas testów postacie, ale zostaną one wyzerowane. To jest na zasadzie tylko zaklepania sobie nicka i przydzielenie nagrody dla osób, które grały podczas beta testów i osiągnęły 300 lvl minumum. Oczywiście Ci, którzy reportowali bugi podczas testów, zostaną znacznie odznaczeni, bo faktycznie, spora była aktywność niektórych graczy. Chwała im za to, bo dzięki testom jutro będziemy mogli spokojnie podbijać serwer.

Zapraszam jutro o 17. Zbierajcie ekipy i zajmujecie najlepsze miejscówki :)

http://www.angelsmu.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...