Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki symulator farmy wybrać

pawmoss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie ! bo długim okresie grania w farming simulator 2013 pora przejść na coś innego :) tylko teraz na co, na wersję 2014  ? co polecacie ?

Mój komputer:

Lenovo G510

Intel Core i3-4000M CPU 2,4GHz

4GB ramu

64-bitowy system operacyjny, procesor x64

i niestety windows 8 ;p

Z góry dziękuję !

Opublikowano

Z tego co widzę po filmikach to jednak farming simulator 2013 jest najlepszy ;p mam rację ?

Zależy co lubisz, owszem wg większości jest Symulator Farmy lepszy, ale ja tam preferuje Landwirtschafts, według mnie ma ten swój klimacik.

Opublikowano

a ja polecam poczekac 20 dni na farming simulator 15. 30 jest premiera. zachecam do zakupu 2014 nie mialem ale 2013 kupilem w premiere i tak samo bedzie z 15 :).

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

a ja polecam poczekac 20 dni na farming simulator 15. 30 jest premiera. zachecam do zakupu 2014 nie mialem ale 2013 kupilem w premiere i tak samo bedzie z 15 :).

Owszem będzie premiera. Poco ma kupować 2014 jak będzie 2015? Będzie droższe ale jak poczytasz logsy z ich forum to zapowiada się świetnie.

Opublikowano

Ja juz mam farming simulator 15 zamowione na cdp.pl za 64 zl to nie jest drogo za 13 placilem 110 w premiere

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Ja juz mam farming simulator 15 zamowione na cdp.pl za 64 zl to nie jest drogo za 13 placilem 110 w premiere

No także, polecam, bo nie jest drogo. Ale tak czy inaczej bardziej wole LS. Według mnie oni jako jedyni utrzymują klimat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No także, polecam, bo nie jest drogo. Ale tak czy inaczej bardziej wole LS. Według mnie oni jako jedyni utrzymują klimat.

Przecież  Landwirtschafts Simulator to również Farming Simulator, tylko że po angielsku :v

Opublikowano

Przecież  Landwirtschafts Simulator to również Farming Simulator, tylko że po angielsku :v

Po niemiecku. ;-)

Owszem, to jest symulator, po to wspomniałem o nim w temacie. Ale jak dla mnie klimat ma lepszy.

Opublikowano

Ja sobie po forum skacze bo mi sie nudzi :C a jutro wracam ze szkoly i farming simulator 15 przysylaja :)

Jestem ciekaw czy to ogarne bo widzialem jak juz grali i duzo zmienili w sklepie

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Nie jestem pewien ale Ls I farming to w 100% to samo zachwile dokladniej poczytam

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Wersja 2014 nie była jakaś huczna polecam ci bardziej 2013 ale z tego co widzę twoje parametry to polecam ci 2015 naprawdę warta uwagi.

70569024104149212669.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...