Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja androida na lg l3

karambarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zapytać czy jest możliwość samemu zainstalować androida na moim lg l3. Ponieważ mam taki problem że dzisiaj go zrootowałem i usunąłem kilka aplikacji systemowych aby zwiększyć trochę pamięci systemowej, niestety jedna z nich nie powinna zostać usunięta i niestety telefon zawiesza się podczas uruchamiania. Uruchamia się do momentu ukazania się logo lg i w tym momencie stoi i nic się nie da zrobić. Próbowałem hard reset przez kombinacje klawiszy ale to nic nie daje. Proszę o pomoc jeżeli ktoś coś wie jak to naprawić. Z góry dziękuję

Opublikowano

Jasne, da się. Nie masz przypadkiem backupu Nandroida? Można by przywrócić. Możesz wejść w recovery? Masz w ogóle custom recovery?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tu pobierasz KDZ:

xxxxxxxx

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9d61340ce086bc102d79783c71ebbd32aca8c70003e0400919579de3c5ed36aa/analysis/

Tu wyszukaj ROM dla swojego fona:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?mod=Lg+Optimus+L3&paese=POL%2FPOLAND&id_mod=11

Zainstaluj też sterowniki dla LG jeżeli ich nie masz.

Podłącz telefon w emergency mode (nie pamiętam skrótu ale chyba musisz włączyć fona trzymając vol-up):

W KDZ wybierasz:

Type: 3GQCT

PhoneMode: DIAG

Wybierasz ścieżkę do pliku i klikasz INSTALL NEW SOFTWARE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...