Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] arl4s6

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. podaj mi punkt regulaminu który złamałem

2. pokaż mi gdzie trollowałem w dziale lola

Nie widzę tu przyczyny dla bana na 7 dni, chcę unbana albo skrócenia bana, jakby za podobne rzeczy każdy leciał to nie miałby kto na forum pisać.

Arcymistrz
Opublikowano

Cały czas grono zagorzałych fanów LoLa bez podstawy najeżdża na DieKasie. Przez jakiś czas było to tolerowane, ale zaczęliście ostatnio przesadzać, bo ledwo dostała unbana, a wy już wracacie do starych nawyków.

Myślicie, że na forum nastała jakaś samowolka w jeżdżeniu po każdym, więc trzeba ukrócić niektóre mniemania osób.

@Ukinar

Dostali. Najpierw patrz, potem pisz. 

Arcymistrz
Opublikowano

Raz się w statusie odezwałem i ban? W dodatku dalej nie wiem jaki punkt regulaminu złamałem.

Nie moją winą jest, że się tam znalazłeś. Bana dostała każda osoba biorąca udział w prowokacji w tamtym statusie. 

Co do punktu: http://prntscr.com/4usyu3

To tak jakby forum obrażało Ciebie, że jesteś kobietą albo transwestytą. Prowokacja, której ofiara łatwo może stracić kontrolę. 

Arcymistrz
Opublikowano

Trzeba znać umiar. Nie możemy dopuścić do takich sytuacji, gdzie grono osób, które idą za "szefem" całej sytuacji jest skupione na konkretnej osobie i ją męczy takimi niskopoziomowymi wypowiedziami. 

Ban zostaje, eot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...