Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weexer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kogoś w wieku 16-19 lat do wspólnego nagrywania na YouTube. Liczę  także na wzięcie tej prośby na poważnie (profesjonalny sprzęt) gdyż planuje naprawdę wybić się od zera i odnieść sukces z "fejmu". Mam także nadzieje co do lekkiego poczucia humoru jednakże jestem optymistycznie nastawiony na wasze propozycje :)

Głównym tematem mojego nagrywania będzie Minecraft (Mapki Adventure/Escape, Minigierki, serwery multiplayer) => Funny Moments z nagrywania => **Reklamy** (za free dla dobrych serwerów) ewentualnie jakieś inne gry

Gdy już będzie fejm => Troll na omegle, ts3 i oryginalny pomysł który nie zdradze (moge go urzeczywistnić kiedy będe miał już swoich stałych widzów)

Mam także kilka pomysłów na oryginalne serie a także chce nagrać PRANKI w czasie rzeczywistym (pierwsze musze zarobić na kostiumy itp. a potem będe się z tym bawił :P)

Zdradze także że mam kilka "atutów" a mianowicie ŚMIECH, czasami dobre kawały no i luz z jakim nagrywam :)

** - co do reklam tutaj TYLKO na czas początkowy zreklamuje każdy serwer 100slotowy+ za freeko

NU94p9A.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...