Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELSWORD KR

Razbii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie proś o konto (dobrze wiem, że masz teraz to na mysli), bo i tak nikt Ci go nie da. Konta nie da się zrobić, a wszytkie, które są możliwe do kupienia są nielegalne i płaci się za nie karę w wysokości 10mln ich waluty. Nie obchodzi nas także to, że chciałbyś zagrać na KR.

Opublikowano

Mogę z tobą grać ale nie mam konta. Elsa kr już pobrałam^^

Edit

Niestety Elsword kr mi nie działa, gdy go włączam pojawia się rameczka z napisami, ale mam sposób Elsworda i ExonPlug mam w tym samym folderze i gdy przeciągnę ikonę ExonPlug na Elsworda to on włącza się, jest na początku dobrze ale gdy dochodzi do ładowania to po 100% pojawia się rameczka, dziwne dźwięki takie zacinanie i się wyłącza ;c

Opublikowano

Dziękuję, że wysłowiłeś się za mnie. Co do gry to napisałem tobie na pw, jak są jeszcze jakieś chętne osoby pisać w temacie.

Opublikowano

Atmosfera miła! Myślę, za nie długo zrobimy własną gildię i wgl. A więc wszystkich zapraszam do pisanai do nas na PW albo w tym temacie. Chcętnie przyjmiemy więcej osób ^^.

Opublikowano

Na Solace gram odkąd tylko zacząłem na koreańcu grać, tak w ogóle w jakich godzinach gracie i czy wśród was jest ktoś w wyższym lvl'em (tzn. ok. 62), bo przydałby mi się ktoś do levelowania do 70, bo po 17 czasem ciężko pt znaleźć...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Dobra, mam problem, a mianowicie komputer mi się spieprzył. robiłem formata i potrzebuję teraz instalki. Jest ktoś może taki pomocny i mi ją wyśle?

edit@ Już nie potrzebuję~~

Opublikowano

Mam 69 lv Add'em MM'em, nazwy serwera nie pamiętam, ale przy tworzeniu postaci była po lewej. Gramy tam ja, saxior i moich 2 kumpli. (Oni zaczynają)

Opublikowano

Czy mogę prosić o nie zadawanie pytań i postów w tym temacie aka:

A gdzie grasz? Na KR?

lub

Bym pograł jak bym wiedział jak konto zrobić -.- .....

i jeszcze

Mogę z tobą grać ale nie mam konta. Elsa kr już pobrałam^^

Edit

Niestety Elsword kr mi nie działa, gdy go włączam pojawia się rameczka z napisami, ale mam sposób Elsworda i ExonPlug mam w tym samym folderze i gdy przeciągnę ikonę ExonPlug na Elsworda to on włącza się, jest na początku dobrze ale gdy dochodzi do ładowania to po 100% pojawia się rameczka, dziwne dźwięki takie zacinanie i się wyłącza ;c

Założyłem ten temat z myślą o wspólnej grze, a nie zadawaniu głupich pytań i mówieniu o braku konta.

Opublikowano

ja w sumie moge pograc, tylko ze dziele moje konto z dziewczyna, wiec bedzie czasem dziwnie się umawiać ;) Tylko że ja mam postać na serwerze Gaia, jak coś to zapraszam  PW, ugadamy wszystko ;) 

Tych, którzy nie mają konta proszę o otwarcie spoilera, dziękuję ;)

NIE DZIELE SIĘ KONTEM Z NIKIM INNYM, WSZELKIE BŁAGANIA IGNORUJĘ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...