Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas na strart z cs:go

.kociol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem graczem cs 1.6 od jakichś 7 lat (2007r). W 1.6 grałem tylko i wyłącznie ligi, turnieje bądź mixy ;)

Mam do was kilka pytań mianowicie:

1. Mógłby ktoś opisać ustawienia konfiguracyjne dostosowane pod (najlepiej) nie wiem czy tutaj rozdzielczość i celownik, bindy mają znaczenie - dlatego chciałbym się dowiedzieć
  2. Czym mniej więcej różni się CS:GO od kochanego CS'a 1.6
  3. Jakie zestawy broni są na CS:GO grane. Chodzi mi np. że na 1.6 były grane: (AK,M4,DGL,GLOCK,USP,AWP)
  4. Czy działa BHOP na scrollu jak na 1.6
  5. I ogólnie chciałbym od was trochę poczytać o tej wersji cs'a ;)

Dziękuje za pomoc i wynagradzam :)

Opublikowano

1. Rozdzielczość ma znaczenie, celownik w gruncie rzeczy też, bindy również, nie wiem co mam Ci na ten punkt odpisać, ustawiasz bindy pod siebie...

2. Grafika, skiny warte nawet kilkaset euro, trudniej się strzela z Deagla,troszkę innych broni typu p250/p2000/bizon, mołotov dodany, wabik, mapy te same ale zmodyfikowane(lepsze) i inne mapki też, operacje, skrzynki.

3. Taki sam zestaw jest grany w cs:go jaki wymieniłeś, tylko czasem ludzie(w tym też czasem Ja)kupują automatyczny pistolet CZ-75 który ma 12 na 12 naboji.

4. Jak ustawisz na scrolla skakanie i gdy będziesz blisko ziemi i wćisniesz scroll to w sumie tak.

5. Jeżeli nie chcesz narazie wydawać kasy na cs:go to pobierz nonsteam i zobacz jak się gra, zobacz również filmiki itp itd. Sławni gracze typu get_right, pasha, neo itp itd grają od dawna w cs:go gdyż 1.6 już dawno wymarł, są turnieje w cs:go gdzie w 1.6 już dawno nie ma, przyjemnie się ogląda.

Polecam <3

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

1. Celownik mozesz ustawic swoj nie tak jak w 1.6 ale custom design. Co ci to da? Polepszy celnosc i efektywnosc ale na poczatek trzeba ten celownik odpowiedni znalezc. Porzadny celownik = +20% do skilla.

Rozdzoelczosc, wg. Mnie na 1280x720(cos takiego) jest mniejszy rozrzut ale to moja opinia. Graj na takiej rozdzielczosci na jakiej tobie wygodnie. Poprobuj inne ustawienia itd.

2. Rozni sie na pewno tym ze masz imixy szukane automatycznie, masz 1 ciagle ten sam spread z danej broni i skiny na ktorych mozna sie wzbogacic albo stracic. Mapy sie lekko zmienily oraz awp i scout maja inna precyzje.

3. Zalezy to od mapy i teamu. Defensywnie na dd2 jak gra w 5 staram sie wmawiac zeby grali 3 awp 2 m4 (m'ki pokrywaja awki)

4. Niestety nie wiem ale chyba tak bo bindy sa standardowe

5. Mysle ze jak kupisz to zakochasz sie w nim jak wiekszosc graczy : )

graphic.png
Opublikowano

Witam

Jestem graczem cs 1.6 od jakichś 7 lat (2007r). W 1.6 grałem tylko i wyłącznie ligi, turnieje bądź mixy ;)

Mam do was kilka pytań mianowicie:

1. Mógłby ktoś opisać ustawienia konfiguracyjne dostosowane pod (najlepiej) nie wiem czy tutaj rozdzielczość i celownik, bindy mają znaczenie - dlatego chciałbym się dowiedzieć
  2. Czym mniej więcej różni się CS:GO od kochanego CS'a 1.6
  3. Jakie zestawy broni są na CS:GO grane. Chodzi mi np. że na 1.6 były grane: (AK,M4,DGL,GLOCK,USP,AWP)
  4. Czy działa BHOP na scrollu jak na 1.6
  5. I ogólnie chciałbym od was trochę poczytać o tej wersji cs'a ;)

Dziękuje za pomoc i wynagradzam :)

1. Ja gram na pełnym ekranie w oknie, rozdziałka wtedy sama się dostosowuje, co to celownika to KLIK!, bindy głównie na kupowanie broni/setów.

2. Nowe bronie: p2000, p250, CZ75, Bizon, MAG-7, Obrzym, 2 rodzaje krowy, Tec-9. Nowe Granaty: Mołotow (chyba wiesz), Wabik (wydaje z siebie odgłosy strzałów). Odświeżone mapy (o wiele mniej skanów). Skiny.

3. Zależy, masz większy wybór pistoletów.

4. Tak. 

5. Ogólnie jest spoko, tylko musisz wolniej strzelać z dgl i awp, to chyba są dwa największe problemy dla weteranów 1.6 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...