Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ligii

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bylem w diamencie wczesniej. teraz jestem w platynie bo kurde spadlem przez nieaktywnosc ;/ i ogolnie to gram z 5 normali dziennie tak 4fun.

jak to teraz jest z tymi ligami? po diamencie jest master a po masterze jest chall? bo widzialem na streamach ze ludzie maja po 250 pkt w masterze to jak z niego wyjsc do challengera? :P

nie sledzilem tych lig no i co najwazniejsze nie bylem w nich dlatego nie ogarniam tego juz.

wczesniej wychodziles z d1 i byles w challu :D

Age is just a number :)

Opublikowano

D1 100LP-Promo do mastera, Master-Chall=musisz wbic ilosc LP taka jaka ma ostatni typ w challengerze potem samego ciebie przezuci a ostatniego wywali. ;P

łoooo a więc tak to działa teraz :D ogólnie to lepiej zrobili. cieżej jest sie utrzymać w challu :)

nie no zajebiscie rito zrobilo :)

Opublikowano

Cel tego jest taki ze w D1 nie siedzisz 2 lata tylko jako tako wyjdziesz szybciej, bo dostajesz normalnie LP(+15 ja np. a kiedys bylo +2 przy 90 LP) i teraz odrobina szczecia w D1, seria 7/8 winow i masz mastera odrazu.

Wiec jest to duzo lepiej, minus jedynie taki ze sie mmr wszystkich z diamentu poplatalo i niektorzy nawet w d5 dostaja 10 a traca 30. :D

Opublikowano

Cel tego jest taki ze w D1 nie siedzisz 2 lata tylko jako tako wyjdziesz szybciej, bo dostajesz normalnie LP(+15 ja np. a kiedys bylo +2 przy 90 LP) i teraz odrobina szczecia w D1, seria 7/8 winow i masz mastera odrazu.

Wiec jest to duzo lepiej, minus jedynie taki ze sie mmr wszystkich z diamentu poplatalo i niektorzy nawet w d5 dostaja 10 a traca 30. :D

no ja wlasnie slyszalem ze to juz jest naprawione od 4.17.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...