Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jeszcze kupić FIFA 14?

Filiponz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Chciałem zapytać czy warto jeszcze kupić fife 14 gdy juz wyszła 15. Zainteresowała mnie gdyż jej cena spadła do 60zł, a jak wiemy Fifa 15 nie jest za tania i jak na tą chwile nie stać mnie na nią :P Chętnie bym pograł w ten Ultimate Team. Wiec teraz pytanie czy warto jeszcze kupic ta Fife 14 czy dozbierać na 15 ?

Opublikowano

Fifa 14 jest idealna do nauki tego trybu, wiem bo sam się na nim uczyłem, UT 14 był moim pierwszym FUT'em, bowiem w 13 nie grałem

Opublikowano

Mam problem z wczorajszą zakupioną fifa 14. Problem dotyczy tego ze gdy pojawia sie okno z Messim i klikam "Graj" to przy pojawieniu sie loga Fify wyskakuje komunikat "program przestał działać". Najdziwniejsze jest to ze grałem w tą fife wczoraj o 23 jakoś i dzisiaj rano dopiero coś takiego wyskoczyło więc to raczej nie wina wymagań  ;) Czytałem sporo także co zrobić, czy np. usunąć folder fifa14 z moich dokumentow czy tez odznaczyć zapisywanie w chmurze fify. Nic nie pomogło dlatego piszę z wielką prośbą o pomoc !

Opublikowano

Mam problem z wczorajszą zakupioną fifa 14. Problem dotyczy tego ze gdy pojawia sie okno z Messim i klikam "Graj" to przy pojawieniu sie loga Fify wyskakuje komunikat "program przestał działać". Najdziwniejsze jest to ze grałem w tą fife wczoraj o 23 jakoś i dzisiaj rano dopiero coś takiego wyskoczyło więc to raczej nie wina wymagań  ;) Czytałem sporo także co zrobić, czy np. usunąć folder fifa14 z moich dokumentow czy tez odznaczyć zapisywanie w chmurze fify. Nic nie pomogło dlatego piszę z wielką prośbą o pomoc !

Spróbuj naprawy gry w Origin.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...