Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presezon szczegóły na PBE

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Righteous Cloak - Buff Ryze'a. Coś jak stary banshee veil ale bez tarczy.. ten MV speed WTF

Heh nowa meta leśników bo smite znowu długi CD. Znowu pomagać debilnemu junglerowi "smiteless"..

Opublikowano

Po polskiemu dla leniwych 

http://polscygracze.pl/pbe-09102014/

Trochę zbyt dużo zmian jak na jeden sezon

Na przed-sezon, zawsze tak jest, że w presezonie dają bardzo dużo zmian, żeby każdy miał czas na ogarnięcie ich przed startem kolejnego sezonu. :)

P.S

Ikonki, paskudne! Jedynie za 5/5 są spoko. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Na przed-sezon, zawsze tak jest, że w presezonie dają bardzo dużo zmian, żeby każdy miał czas na ogarnięcie ich przed startem kolejnego sezonu. :)

Rok temu aż tyle zmian nie było z tego co mi się wydaje, głównie zajęli się supportami, junglą i wizją

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co to tych zmian ze smokiem, zobaczymy jak to wpłynie na rozgrywkę. Ciekawe też czy te nowe moby dostaną własne tekstury (np. ten mobek patrolujący)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

O'RLY?!

Smite ma zadawac truedmg bohaterom?

Righteous Glory - ryze god tier nadal, jeszcze latwiejszy dzieki niekonczacej sie manie :f

Te nowe moby w jungli, w rzece.... nowe itemy, 10 eliksirow, 50 buffow od dragona... ja pierdziu, nie widze tego... :f

Opublikowano

Najbardziej jestem zadowolony z rito, że na sezon 5 nowa mapa i widać że chcą wszystkie postacie reworkować splasharty skiny, wychodzą na dobrej jakości coraz lepszej, i za to uwielbiam rito :#

Opublikowano

Koniec lola pa dowdizenia c: zjebane zmiany

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Koniec lola pa dowdizenia c: zjebane zmiany

pierdol pierdol.

W poprzednim przedsezonie też ryczeliście, że nie będziecie grać bo trinkety, brak pinków i inne gówienka a jakoś nadal tu jesteście ;]  Mi się podobaja zmiany (nie wszystkie) bo mam dość monotonii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...