Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - Jakie assembly (propozycja do moderatorów)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam propozycję, żeby założyć temat gdzie każdy mógłby tam zapytać jakie assembly wybrać i odpowiedzieć, bo tworzą się pojedyncze tematy przez co cały dział jest tym zasypany. 

@PRZYSZŁO MI DO GŁOWY, ŻEBY PO PROSTU NAPISAĆ LISTĘ NAJLEPSZYCH, BĄDŹ OGÓLNĄ LISTĘ + OPISY

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

W sensie że zamieszczać nazwy postaci, a do niej dołączać najlepszy do tego skrypt, tak?

Opublikowano

W sensie że zamieszczać nazwy postaci, a do niej dołączać najlepszy do tego skrypt, tak?

Jemu chodzi np , do syndry jakie beda najlepsze inne skrypty typu igniter chyba etc xD.

Ale nie wiem D:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jemu chodzi np , do syndry jakie beda najlepsze inne skrypty typu igniter chyba etc xD.

Ale nie wiem D:

Chodzi mi o to, żeby zrobić listę tak jak jest z BoL'em :P

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

No ale jednak by nie pisali tych tematów - które zaśmiecają większość działu

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

już jest tyle tych tematów... sam hehehe ma ich kilka - po co kolejne? zrobisz taki, a oni i tak będą spamować. 

jest temat - instrukcja dot. #L  - czy to spowodowało, że ilość zakładanych tematów odnośnie pomocy z tym programem zmalała ? nie wydaje mi się. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Impossible do zrobienia.

Skrypty cały czas dochodzą, drugie odchodzą ponieważ nie są update'owane, nawet mi się nie chcę zakładać takiego tematu, opisywać jak na razie 194 skryptów i jeszcze wybierać z nich najlepsze na bieżąco.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...