Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sion - Co o nim sądzicie ?

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowym Sionie ? Piszcie w temacie

Grałem i moim zdaniem dobry champion widziałem go już na midlane , toplane i jungle, chociaż w tym ostatnim kłopoty z farmą co trochę zmniejsza ilość hp (W- za zabicie miniona daje HP), na midzie nieźle kosił katarinę, a na Topie również sieję postrach. W late game po prostu wbijałem z ulty+W potem Q+E i double kill. 

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jego skille banalne do uniknięcia, z ulta mozna latwo wyfleshowac/dashować przez co sion wali sobie w sciane. Plusem jest jego dmg i CC jak juz cos uda mu sie złapać. Jednak wielkim minusem jak dla mnie ze wszelkie stuny/slowy czynią go bezuzytecznego a on sam ma problem dostac sie do kogokolwiek. Tak w ogóle skill E jakiś useless. No i powodzenia w trafieniu  z full naladowanego Q.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Q kompletnie useless na gold +, pasyw niemal useless, E to tylko slow, bardzo dobre W, ult do inicjacji. Typowy rozpierdalasz silverów, pick ratio za 3-4 tygodnie nie wyjdzie poza 10%. O pojawieniu się chociaż raz na LCS może pomarzyć. Ogólnie nieudany.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Kurwa grałem sobie normala na midzie, wszystko ładnie zburstowałem Branda i dobijałem ostatniego wave, a tu patrzę coś zapierdala i nawet nie zdążyłem odflashować i mnie pierdolnął, nawet go na wardzie nie widziałem, jebany przecinak. To chyba tak wygląda zderzenie z tirem/pociągiem Kappa. Podsumowując ult ma zajebisty i bekowy, ale reszta skilli niezbyt się przyda, chyba, że zostałby junglerem, który gankuje ultem. Przez tydzień/dwa ludzie będą nim grali, bo "nowy".

Opublikowano

Na razie op, bo jeszcze nikt nie umie nim grać. :) Generalnie to w sumie dość spoko, ale zgadzam się z @StudzeKisiel , skille łatwe do uniknięcia.

Jak się nie umie uzywać skilli to tak jest.  Nie musisz wcale ładować żeby zadać dmg...

Opublikowano

Gówno nie postać, albo robiło go 2 typów osobno, albo nagle w połowie tworzenia postaci nagle cos ie projektantom odwidziało. Pasywa + ult mają niby stwarzaćwrażenie że sion jest mobilną postacią, kiedy to trafienie z Q w coś innego niż miniony graniczy z cudem, nawet boty ciężko trafić, w wmiare ok ino e zupełnie bezużyteczne. Postać zupełnie nietrafiona, miało być fajnie wyszło jak zwykle.

Opublikowano

14a4e30a3567ed93d12daf1154184db7.jpg

MI sie postać podoba , z dobrym teamworkiem cos wykombnujecie z tym Q moze nawet full charge ;) , ogolnie typowy tank z dodatkiem tego ze idzie pod lifesteala , zarabista inicjacja , trudna  , tarcza swietna , E nie rozumiem ale zawsze jakis slow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...