Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Lucek?

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem całe zajście. I to jest właśnie gimbusowe myślenie @Milian . Odnosząc się do całego filmu to bez pomocy żadnych programów nie da się latać tak jak na filmie ale też nie zmienisz nicku bez programów. Więc można rzec, że Lucek oszukiwał. Z resztą, po co ktoś miałby zazdrościć komuś z powodu subskrypcji ? 20 tyś. tylko widzi co dodaje, nic innego subskrypcja nie daje. Liczą się wyświetlenia, a obaj YT'berzy mają mniej-więcej równą ilość wyświetleń.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Ja pragnę tylko dodać, że faktycznie nie da się latać bez pomocy programów, ale serwery gry czasami się psują co powoduje kiepską synchronizacje. On nie latał, tylko normalnie jechał. To błąd po prostu serwerów. Identycznie można kogoś popychać w jeździe dowolnej, gdy ta dana osoba jest w kryjówce. A jeśli chodzi o zazdrość to ich sprawa, pewnie mu zazdroszczą bo wen chce rozwinąć swoje własne forum i kanał, ale ja do tego nie będę się wtrącał. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Lucek ma internet z Neostrady (Orange) i możliwe, że miał wtedy problemy z internetem. Nie raz nie mógł wrzucić filmu na swój kanał w planowanym terminie. Możliwe, że po wyjściu z gry gra sama kierowała jego autem, sam przykład z kryjówką daje do myślenia. W NFS World dzieją się różne dziwne rzeczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/1272261-video-po-wyrzuceniu-gracza-kontrole-nad-graczem-przejela-gra/

To taki przykład. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

wenq się uwarza za jakiegoś wielkiego youtubera a tak naprawde to ciota z kanałem na yt jakich wiele, nie cierpie ludzi ktorzy hejtuja dzialalnosc innych, tym bardziej gdy wytkają komuś każdą nawet najmniejszą drobnostke, wenq myśli że już go ogląda pół polski i że jest popularny a tak naprawde jest tylko malutkim gamerem którego prawie nikt nie ogląda. Też uważam że to po prostu kłopoty z netem a nie hacki

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

1.@OCIUŚ to Lucek pierwszy miał ból dupy bo zauważył zagrożenie odnośnie NFSW u Pana Tutaj i WenQ

2.@Milian lagi lagami ale czemu był nie dostępny?

3.@Milian Sinessay czy jak mu tam ten z że tak powiem kierownictwa gry który najwyraźniej współpracuje z luckiem też tak robił - przypadek nie sądzę

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

To nie był żaden hack -.-

To najprawdopodobniej zwykły desync.

Występuje on w każdej grze online, tylko że w jednych jest bardziej lub mniej widoczny.

Gram dużo w Armę 3, a tam desynci są na porządku dziennym i wyglądają one niemal identycznie jak w tym przypadku.

Po za tym "to je World, tego nie ogarniesz" B).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...