Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Skrypty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Jakie Skrypty polecacie mi do AutoCarry Najlepiej proszę z linkami :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Co masz na myśli pisząc "AutoCarry" i jakie skrypty? Każdy github (no pewnie prawie...) masz w loaderze.

Chyba pomyliły ci się działy.

Poprzez pojecie Autocarry mam na myśli skrypty dzięki którym wygram trzymając tylko spacje

Nie, Nie pomyliłem działu u siebie w L# sam musze dodawać skrypty. Jeśli możesz podeślij link do tego Loadera bo może to mi wystarczy. 

Jednak zakładając ten temat miałem na celu dowiedzieć sie dzięki jakim skrypta wygram gre, Np Yol0Riven :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Kilka z najlepszych to, właśnie jak wspomniałeś - riven, a dalej to - syndra, xerath, ryze.

Opublikowano

Xerath.exe z  Bronze II wychodzę tym do Golda jak na razie przegrałem 3 gry i mam Srebro V w bardzo krótkim czasie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Z silver4 dawno temu wyszedłem do golda 5 bez żadnej przegranej, bez vps'a samą syndrą.

W goldzie przeskoczyłem z g5 do g3 i z g3 do g1, grając samą syndrą i przegrywając max 2 gry.

Do platyny wbiłem dzień później, także na syndrze.

Wyszedłem syndrą do platyny 3.

Od platyny 3 do diamentu wyszedłem xerathem, nim polecam grać większosć swoich gier.

Jeżeli jednak wywalą Ciebie na inną linie, polecam brać adc, jeli adc jest zajęty, zostaje Ci top.

ADC : Vayne (Marksman) / Jinx (Marksman + BaseUlt / (Nie wiem czy w tym patchu tristana daje radę) / Lucian (Primes Ultimate Carry.exe)

MID : Xerath (Xerath.exe) / Syndra (Syndra.exe) / W ostatecznosci Vel'koz (Vel'koz.exe) lub Viktor (ViktorTheMindBlower.exe)

TOP : Ryze (Lightning Ryze.exe) / Riven (Yol0Riven.exe)

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...