Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból pleców

Piotr Rubik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zmagam się już od ponad roku z bólem pleców. Codziennie go ignorowalem, ale dziś jak wstalem to kurwa jego mac. Nie do wytrzymania. W szkole tak mnie bolało od siedzenia że co 5 min szedłem wywalic papierek do kosza, żeby wyprostować plecy. Jakies porady ?

Opublikowano

Wchodzisz na forum z 15-latkami i oczekujesz poważnej odpowiedzi. Co więcej - piszesz to do nerdów, którzy z chorobami pleców mają wspólne tylko to, że posiadają je jak ty. Jeżeli chcesz jedynej poważnej odpowiedzi: Idź do lekarza.

Im nie płacą za wymyślenie chorób. Im płacą za leczenie człowieka.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wchodzisz na forum z 15-latkami i oczekujesz poważnej odpowiedzi. Co więcej - piszesz to do nerdów, którzy z chorobami pleców mają wspólne tylko to, że posiadają je jak ty. Jeżeli chcesz jedynej poważnej odpowiedzi: Idź do lekarza.

Kto ma te 15, ten ma, ale na pewno nie wszyscy kolego.

Hmm, nie radziłbym czekać tylko pójść do lekarza, bo później może być jeszcze gorzej.

Opublikowano

Kup w aptece plaster rozgrzewający. Może pomoże.

@bobson1111 Ale pleców sobie nie wyrwie ;)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

Nie lubie lekarzy. Wymyslają mi choroby.

póki co sam sobie wymyślasz

dokładnie to

nawet jeśli byłby tu lekarz to i tak gówno ci pomoże, potrzebne są badania

Opublikowano

Raczej nikt tu nie jest specjalistą i każdy Ci powie żebyś poszedł z tym do lekarza, To raczej najlepsza i najrozsądniejsza decyzja tyle w temacie. Albo zacznij się ruszać, mniej grać.

Opublikowano

Idz do lekarza , mialem podobno sytuacje i sie okazalo ze jezeli bym poszedl do lekarza pare dni potem to bym wyladowal na wozku dla inwalidow . Tylko ze u mnie to bylo w takim stopniu ze z lozka juz sam nie wstawalem i cale dni lezalem bo nie moglem chodzic z bolu :) . Nie ingoruj tego , trzeba szybko dzialac 

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...