Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 koniec z kradzieza przedmiotow.

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.Przyszla mi wiadomosc na e-mail .Temat:metin 2 koniec z kradzieza przedmiotow dziwne to ze bylo to w zakladce inne a zawsze takie wiadomosci przychodzily na skrzynke odbiorcza.Ale we wiadomosci byl napiosany login do mojego konta.Dalej cos o zabezpieczeniu przed kradzieza poprzez zakup u handlarki pergaminu.Czy wy tez dostaliscie taka wiadomosc? I z kat ktos mozne znac moj login?

Opublikowano

Nic takiego nie dostałem na e-maila. Kiedy dostałeś tą wiadomość ?

#Edit

http://www.mpcforum.pl/topic/1293856-pl-aktualizacja-wersja-149/

SYSTEM PIECZĘTOWANIA PRZEDMIOTÓW (Soulbinding/wiązanie z duszą)

∎ Przedmioty będą przypisywane do konta gracza.

∎ Przywiązywać do konta można tylko ekwipunek (nie wliczają się fryzury i kostiumy).

∎ Zwój przywiązania - służy do pięczętowania przedmiotu.

∎ Zwój uwolnienia - służy do uwalniania przedmiotu.

PIECZĘTOWANIE PRZEDMIOTU

∎ Zapieczętowanego przedmiotu nie można: przehandlować, sprzedać, upuścić bądź ulepszyć.

UWALNIANIE PRZEDMIOTU

∎ Po użyciu zwoju uwolnienia, musi upłynąć 72 godziny do zakończenia procesu uwalniania.

∎ Podczas trwania procesu uwalniania (72h), przedmiot zachowuje ochronę przed: przehandlowaniem, sprzedażą, upuszczeniem i ulepszeniem.

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Przecież to GF wysłał do ciebie wiadomość, a nie randomowy człowiek.

Rzeczywiście... Masz konto założone w ich grze, a oni nie mają prawa znać twojego loginu oraz hasła, brawo.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Potwierdzone dzieci z autyzmem.

Co do samego posta, to radziłbym poczytać trochę książek, zanim cokolwiek napiszesz, bo to aż razi w oczy.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Jak dla mnie to nawet Ciekawa opcja i ogólnie wielki +, że GF coś robi :)

Ale jest jeden taki odpychająca, rzecz powinno to być na podstawie, że zaklinasz jakiś Item na wymyślone przy zaklinaniu hasło, a nie, że na 1 Item trzeb czekać 72 H 

Ten czas odpycha troszkę ;/

Opublikowano

W moim  przekonaniu jest to zbędne, jak ktoś dostanie się na twoje konto to wyczyści wszystkie itemy z każdej postaci , magazyn i zostanie ci tylko to zaklęte eq no chyba, że zrobisz sobię przerwę na kilka dni no to kuku :) Tak czy owak strata ogromna a wolę mieć możliwość sprzedania jakiegoś itemku jak nadarzy się okazja , no raczej nie powiem komuś sprzedam ci to za 3 dni poczekaj z kasą to wiadomo jak większość graczy "poczeka"

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...