Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznany bład

Anonir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam bez owijania 

wgrałem sobie skina do kha ponieważ zastanawiałem się czy go kupic , dziś był patch został zaistalowany dobrze ale okazało się ze skinn do kha się zespół ;) nic nowego kliknąłem w patcherze naprawe danych i tu jest problem bo przy 99 % wyskakuje blad o nie znanym błędzie :p i lol nie działa 

jakieś rady , propozycję ? sciągać lola od nowa ? co mam zrobić by to naprawić , za rady z góry dziękuje ;) pozdro 

Opublikowano

na pierwszym ze screenow jest sam blad ;p , faktycznie instalowalem skina przez skinn instaler ultimate po wcisnieciu fix after path wyskakuje mi blad juz nie pamietam jaki ale pokrotce kaza mi usunac plik lol_congig (z reszta jest na screenie ) problem w tym ze gdy chce go usunać pojawia sie potwierdzenie admnistracyjne , z racjii ze mam administratora na moim komputerze wszystko powinno pojsc gladko , problem w tym ze system wpaja mi na sile ze takiego prawa nie mam -.- istny paradox

post-291739-0-11926900-1412887814_thumb.png

post-291739-0-36959200-1412887853_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...