Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami BF BC2

Marceloni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kupiłem na przecenie na originie battlefielda bad company 2. przeszedłem sobie kampanie, wszystko spoczko, potem 2 dni grałem na multi i puch!. Biały ekran w rundzie (kursor gry nadal chodzi) musze wyłączyć kompa z guzika bo się zaciął, uruchamiam grę na nowo, włączam multi, wyszukuję serwy i nic. nie wyszukuje żadnych serwerów, a serwy z historii są nieaktywne (szare) i nie mogę w nie wejść. próbowałem naprawiać grę  w originie i aktualizować ją, lecz nic nie działa... nie wiem czy to ważne ale tego samego dnia (przed wystąpieniem problemu) zainstalowałem razer cortex i zaktualizowałem stery do kart graf., a przy wyłączaniu i włączaniu kompa instaluje jakieś aktualizacje systemu... Błagam o pomoc...

Nie.

Opublikowano

jak ten plik sie nazywa? widze same dll

w _installer/pb przeprowadził test pb i nic nie zaktualizowal napisał że jest ok a nadal nie działa :C

Nie.

Opublikowano

Zaktualizowałem pb, serwery wyszukuje, lecz cuągle jestem z njch eyrzucany za wysoki ping... jak to naprawic? Internet mam 16 mb

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...