Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Czy warto kupić?

zbyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy z jakiego punktu widzenia patrzysz. Ty powinieneś wiedzieć czy cię zadowala 15. Ja osobiście 15 jestem zachwycony. Może dlatego, że ostatnią fifą jaką miałem była 13. Wszystko zależy od Ciebie.  Może doprecyzuj pytanie. Jaką miałeś ostatnią część, czego oczekujesz itp.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Opłaca się, Ultimate Team to na prawdę bardzo fajny tryb, ale fifa to nie gra na odstresowanie ;) Fifa 14 moim zdaniem była lepsza niż 15 i dużo osób może się ze mną nie zgodzić, ale system obrony jest całkowicie zrypany, jak w fifie 14 w obronie grałem bardzo dobrze, rzadko kiedy traciłem bramkę, to tutaj ciągle jakieś głupie wpadają przez głupich obrońców, a szybkość napastnika to w tej części całkowita podstawa, napastnik wolniejszy niż 80 pace jest praktycznie bezużyteczny.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@KaRRamb4

Do tego systemu obrony trzeba się przyzwyczaić. Mi w obronie idzie coraz lepiej. Podstawą jest to aby nie używać wysokiego pressingu bo inaczej przeciwnik Cię rozklepie i akcja sam na sam.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

W 15 nie mam możliwości zagrania, lecz osobiście polecam. Duża liczba osób w UT, możesz poczekać przez pewien czas i wtedy kupić grę, ponieważ cena będzie niższa. Polecam obejrzeć też recenzje. 

­

Opublikowano

Tak.

W porównaniu do FIFA 14 jest między nimi duża różnica.

Jedyną wadę może stanowić cena gry i dość wysokie wymagania sprzętowe.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

xDavid i własnie to mnie boli, bo w 14 bardzo lubiałem grać ostrym pressingiem i to wychodziło mi bardzo dobrze, a tu niestety tego się nie da zrobić.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...