Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Lagi

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do Was pytanie . Mianowicie, to gdy włączam Fifę wszystko wydaje się okej, ale gdy zaczynam grać mecz to zaczyna ścinać mi grę. Nie jest to wina procesora, nie ma zużycia 100%. Komentatorzy powtarzają np. potrójnie rzeczy takie jak : ale nieudany, nieudany, nieudany. Czasami są ścinki takie, że nie da się nic zrobić (USTAWIENIA GRAFICZNE NIC NIE ZMIENIAJO). Jeżeli wiecie jak to naprawić, piszcie ;d.

Z góry dzięki, Nagradzam Lajkami.

Opublikowano

Coś wiecej o sprzęcie? Nie używałeś czasami żadnych emulatorów do pada itp.? Jeśli tak, to usuń te pliki od emulatora i spróbuj

Opublikowano

Poczytajcie wiecej o tym na innych forach.. co 3 osoba ma z tym masakryczny problem ja również zmagam się z tym od kilku dni, był dzisiaj jakis patch do fify ale nic sie nie zmieniło.. mam dosłownie jak Topic. Ktos z madrymi pomysłami niech się wypowie, dodam że komputer na pewno powinien uciagnac minimalne wymagania i nawet zalecane.

Opublikowano

Windows 7 64 bity (to akurat podstawa do fify 15) 

4 gb ram

Q6600 podkręcony do 2.8ghz (to jest procesor z minimalnych wymagań)

ge force GTX 750 (karta nawet pociągła by u mnie maxy, ale ram i procek)

i chodzi praktycznie bez ścin, czasem są tylko małe ściny

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...