Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4

Tragjedia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem fanem strzelanek i zamierzam kupić sb pole bitwy 4 na x360. Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kto ma i gra? Jak to wygląda? Graczy nie brakuje? Z grafiką nie jest tragicznie? Jeśli jestem fanem gier fps to czy może odnalazłbym się w gta 5?

Opublikowano

Sam zrobiłem kiedyś taki temat ;) wszyscy pisali, że opłaca się. Ja też tak uważam gra wygląda według mnie bardzo ładnie jak na x360 i jeżeli jesteś fanem fps (tak jak ja) to na 100% dla Ciebie będzie lepszy bf 4>gta 5. Niestety nie wiem jak jest z multi, bo jakieś 2 tyg. nie mam golda jak chcesz razem pograć to dodaj mnie na xbox live nick : TDIv44

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Też mi pytanie, grafika piękna, graczy full (jak znajdziesz dobry serwer). Narzekam jednak na dość długie ładowanie i jeżeli ci to nie

przeszkadza to bierz BF4. Jak najbardziej polecam ;).

@Kapper Niestety nic z tego co napisałeś nie jest prawdą łącze mam dobre i na dysku ale hdd, a aby ładowanie było szybsze trzeba miec ssd.

reklama.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...