Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jupiter's Gates Polski Projekt

Cupak22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogólnie wygląda ok ale ta grafika :x :P

grafika statków jest wzorowana na DO z 2008, jednym kojrzy się dobrze, wiem że tym co grają od czasów nowego klienta może nie przypaść do gustu :P trudno

cupakgame.jpg

Opublikowano

mam grafike starego klienta :D

jak potrzebujesz to pisz

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

cupack aa co bys powiedział na game maker znasz stellar legacy ?? dysponuje source tej gry  mam zgode na hostowanie

Masz napisany serwer np. pythonie czy tylko klienta w GM ??  Sam client od stellar to nie jest rewelajca i nie jest dużym problemem zrobić coś takiego.

Wolałbym nie używać GM chociaż to niezły program, ale ma wady w silniku graficznym  w wersji 8.0 przynajmniej. Czystych grafik od BP też nie chce :P Było już pare konfilktów na lini firmy z Hamburga i twórców privów.   Dlatego zostanę przy C++ :) zobacze czy uda się coś skleić za pomocą mojej ulubionej biblioteki do gierek :P

cupakgame.jpg

Opublikowano

server bez servera bym nie odpalił a co do grafik bp to no problem ja biore to na siebie bp nie robi problemów miałem kiedyś privka darkorbit i bp nic a to że pvp universe bp dopadło to wina że opublikowano tam gdzie nie trzeba ewentualnie zrobimy 2 wersje do i twoje grafy :P mam naprawde dobry pomysł na giere a silnik stellar legacy się nadaje :)

PSlqjGC.png

Opublikowano

Jeżeli jesteście ciekawi jakby wyglądała Mega zbiórka na Jupiter's Gates to zapraszam do obejrzenia filmiku :D

Swoją drogą ciekawe czy serwery Dark Orbit wytrzymałyby taką liczbę graczy na jednej mapie  :D

W 2009 roku wytrzymały zbiórkę 230 MMO + ok 120 EIC ale  lagowało  się niemiłosiernie :D

Dziś taka zbiórka chyba byłaby nie możliwa :)

https://www.youtube.com/watch?v=9yRH_558-UY

cupakgame.jpg

Opublikowano

niezle ale na do to było bardziej w kupie xD

Być może ale chyba w DO nie było nigdy takiej zbiórki dużej z jednej firmy :D to nie da się porównać :P

Jak Jupiter's Gates będzie online to może zrobi się chociaż zbiórkę  20 vs 20 :D

cupakgame.jpg

Opublikowano

kiedy progres dobiegnie 100% xD  , rejestracja nie działa

Dobiegnie wtedy gdy cały szary pasek zostanie zastąpiony przez zielony xD.

Przepraszam za problem z rejestracją, już można się śmiało rejestrować.

cupakgame.jpg

Opublikowano

Mam pytanko czy na serwerze będzie dostępna wega , i  czy będzie ulepszanie dmg na zasadzie orbit legaczy czy coś w stylu stellar leggacy

Wszystko jest możliwe, dlatego zapraszam do zamieszczania swoich pomysłów na forum Jupiter's Gates :)

cupakgame.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...