Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudna sprawa

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam spory problem, moja dziewczyna w swojej szkole ma jednego natręta, jest w tym samym wieku co my klepie ją po d***e obmacuje ją i tego typu sprawy, gadałem z nim o tym żeby się od niej odpierdolił, bo pożałuje a on nadal swoje. Rozmowy z nauczycielami nic nie dają, ona nie pozwala mi mu najebać, bo będę miał przez to problemy w życiu jak załatwić ten problem?, mamy wszyscy po 16 lat i ten chłopak jest tej samej postury co ja. Ona nawet go nie lubi a on nie rozumie, że nie jest całkowicie tym zainteresowana. Nie mogę sam znaleźć już rozwiązania jakieś rady?

Opublikowano

Problemy w życiu? Nie musisz go od razu klepać do krwi lub tak aż mu coś złamiesz.

Podejdź do niego jak będzie sam, gdzieś po szkole. Złap go za koszulkę, przyciśnij do ściany, postrasz. Jeżeli nie poskutkuje to złap go jeszcze raz i jebnij go tak by nie było widać później po nim np w brzuch czy coś albo wywróć go a jak znowu nie poskutkuje to mu napierdol aż się złoży

3t6EGVz.png

Opublikowano

beka, jakiś koleś obmacuje twoją dziewczyne a ty nie wiesz co robić i piszesz temat na forum xD spójrz na to obiektywnie, wyszedłeś na totalną spierdoline.

sprawa jest jak dla mnie prosta, na początku dyplomatycznie pogadać, jak nic nie da to postraszyć, a jak to też nic nie daje to wiadomo co. problemy w życiu bo kogoś uderzysz? daj spokój, czasami trzeba mieć jaja :)

Opublikowano

Nauczyciele nic? On obmacuje Twoją dziewczynę, a ty tak po prostu na to pozwolisz?

Ja bym od razu pierwszego dnia kiedy coś do niej miał przetłumaczył mu kto tutaj rządzi.

Zastanów się nad tym. Myśli pewnie, że wszystko mu wolno. Radzę po szkole pójść tam gdzie on mieszka i chyba dalej tłumaczyć nie będę.

Opublikowano

gadałem z nim o tym żeby się od niej odpierdolił, bo pożałuje a on nadal swoje. 

Miał pożałować... Nie stało się tak to dalej działa ;)

pozostaje wpierdol :x

Opublikowano

O kur** ktoś obmacuje Twoją dziewczynę i Ty mu nie powiesz kto tu rządzi ? Zapewne nie dorosłeś do prawdziwego związku skoro pytasz się o takie rzeczy na forum :) 

Po pierwsze złap go gdzieś w ustronnym miejscu i za pierwszym razem tylko postrasz ale jeśli się nie odczepi no to nic innego jak zebranie 3 "Prawilniaków " z osiedla no i wpierd**. Powinien wiedzieć ,że ma się odczepić .

Jednym słowem przetłumacz mu siłą iż ma się od niej odczepić a jak nie to wynajęcie kilku osób żeby mu wpierdo****

Opublikowano

ona nie pozwala mi mu najebać

Jak rozmowy nic nie dają to najeb mu tak ,aby Twoja ukochana tego nie widziała i będzie po sprawie.Tak jak inni na górze pisali gdzieś (bardziej na osobności).

A jak nie masz zamiaru go bić rozmowy żadne nic nie dają i dziewczyna nie chce aby ten pajac jej tak robił to niech go o molestowanie oskarży zamkną go do kicia za to i będą jego molestować , tak nie raz słyszałem ,że z takimi tak robią.

Albo przynajmiej nastraszyć ,go ,że ona pójdzie na policje i zgłosi to.Bo od razu sprawę w sądzie robić to też nie miłe jest i wgl sami rozumiecie o co mi chodzi.Zresztą to nie moja sprawa róbcie sobie co chcecie.

Rozumiem ,że to tak chłopaki droczą się z dziewczynami ,ale jak notorycznie jej to tak ciągle robi to ch*** rozumu nauczyć.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Można zamknąć, wkurwiłem sie po tym co dzisiaj zrobił i po prostu go najebałem. Można zamknąć temat, dostał poooorządną nauczkę

Ale teraz przyznaj się jak na prawdę było.

Opublikowano

Tak w ogóle to mi powiedz jedną rzecz, która normalna dziewczyna daje się klepać po d***e (dla obcych), bo z tego co tu piszesz to nie była jednorazowa sytuacja, gdyby raz mu dała do zrozumienia, że nie życzy sobie tego, to typ na pewno by odpuścił.

Opublikowano

Może cię zdradza z nim jak nie pozwalała Ci go mu najebać? ( ͡º ͜ʖ͡º)

A tak wgl. to pochwal się jak go najebałeś, popłakał się czy coś? 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Dziewczyna daje sie macac jakiemus gimbusowi-patola, szkola nic z tym nie robi-patola, chlopak tej dziewczyny nie wie co zrobic- patola. Podsumowując, troche patola tam u ciebie na rejonie.

A polecam zadzwonic na darmowy telefon zaufania tam  Ci pomogą.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...