Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Sie Nieźle Zepsuło ;(

RsMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj po przerwie świąteczniej (2dni) włączyłem serwa wszystko ok się włącza , wpisałem root , hasło

no i wpisałem /etc/rc.d/netif restart dobra dało się połączyć z navicat dobra wpisałem start i wyskoczyło mi to:

konsola.png

a jak chciałem się ponownie połączyć z navicat po tym wyświetleniu to już się nie połączyłem ;(

Wie ktoś jak temu zaradzić?

Pozdrawiam

sygnabmp.jpg
Opublikowano

Wyczysc pliki Log jak umiesz, po prostu jak widac na ss masz FileSystem Is Full ;p mialem juz ten problem, wiec albo wyczysc logi z serwera, albo wyciagnij baze mysql z serwera zrob od nowa serwer i wrzuc ja spowrotem pozdro.

xfz40l.jpg

Opublikowano

No i nie mogę się nadal połączyć ... kurde tyle rzeczy pozmieniałem na serwie mam nadzieję że to wszystko się nie rozpadnie :x

sygnabmp.jpg
Opublikowano

napek, pfff, zawsze można odpalić chociażby inną wirtualną maszynę, zainstalować ją na innym wirtualnym dysku, a ten "pełny" podmontować sobie i z niego zgrać pliki, ew. oczyścić mu dysk.

Opublikowano

Ta Xavi tylko trzeba umiec ;] a wiekszosc tutaj takich rzeczy nie umie, chcesz zeby chlopaka glowa rozbolala? he

xfz40l.jpg

Opublikowano

Robienie postaci już mi się udało naprawić ale z tymi bonami nadal nie

a wiem od kiedy się nie da zmieniać!

na samym początku miałem 1 ip serwa

no i chyba 3-4 dni później naglę się ip zmieniło ;( i od nowego ip już nie mogą zmieniać bonów... ale jak zrobią postać już na nowym ip to mogą zmieniać...

sygnabmp.jpg
Opublikowano

Zgraj Player i Account z MySQL "całe tabele nie tylko poszczególne"

wgraj czystą bazę Raina a kolejno dograj swoje account i player oraz SH MAKE na serwerze.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...