Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolny internet w lolu

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam popatrzcie na to robione na speedtest . tylko link podam http://www.speedtest.pl/test/94357142

jakiś niepoprawny format się pokazuje , przepisze co tam pisze ( DOWNLOAD 3,51MB/S , UPLOAD 0.82MB/s , PING 46MS a w lolu po 73 dziwne czy zbugowane ?? HMMm

99zl z groszem mój stary płaci za taki ch*jowy internet w dodatku w grze mam po

73 ping a gdy sie ruszam to postać nie chodzi mi płynnie tylko sie przycina , fps 60 , wiecie może co zrobić ?

przedcwhilą zgłosiłem na stronie orange usterke problem , i wogóle napisałem  , że mają gówniany internet wolny ,  że przez nich  nie dostałem się do diamendu 5 i , że jeżdże w lola na turnieje do zagranicy a oni robią mi gówno z internetu w dodatku , że mnie oszukują a  mój stary tyle płaci .

Jak myslicie da coś to ? czy może na policje zadzwonić.

Tak wogóle to mam inne pytanie też   po ile kosztuje u was 1 gram marihuany bo u mnie 40zł .

Opublikowano

jesli masz 73 pingu w grze to jest normalny ping jak na 3 mb/s ja kiedys normalnie gralem na 100 pingu i nie mialem lagow.

teraz sam mam ping od 60 do 70 i nie narzekam. 

Age is just a number :)

Opublikowano

=) z internetem nic nie poradzisz NEOSTRADA z ORANGE jest ******* :) przejdz :) do :) NETI maja lepszego neta za mniejsza cene :)

a i ping to pingu przy necie 120 mb i 180 fps mam 6-40 :) w polsce mialem :) mniej wiecej  80 140 i nie mialem lagow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...