Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc przy zakupie GoldPacka

Uppe_d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam niesamowicie denerwujący mnie problem, wróciłem do gry, mam pełno kinah ale nie mogę kupić gp ponieważ posiadam status początkującego.. potrzebuje kogoś komu będę mógł podesłać Kinah a ten kupi mi go od innego gracza w rozsądnej cenie a nie jak u brokera za 60kk, będę wdzięczny za pomoc i na pewno się jakoś dogadamy. 

Opublikowano

Jak zamierzasz podesłać kinah? Bo jeśli pomoc dla Ciebie ma wyglądać na zasadzie "kup mi GP, a ja Ci później oddam kinah", to nie wydaje mi się, aby ktoś na to poszedł.

Być może jesteś uczciwy, ale na jakiej podstawie ludzie mają to określić?

Jeśli faktycznie masz pełno kinah, to te 10kk różnicy nie powinno być aż takim problemem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@LittleBlack-Trochę więcej wiary w ludzi :) Coś się wymyśli żeby ktoś to zechce mi pomóc miał pewność że nie da się wyrolować :)

@xxXGajosXxx- Barus :) 

Opublikowano

@metinowiec189- ,,a ten kupi mi go od innego gracza w rozsądnej cenie a nie jak u brokera za 60kk''

Każdy wszędzie doszukuje się czegoś podejrzanego,tak ciężko komuś pomóc tak po prostu? czemu od razu każdy musi was okraść.. nie ogarniam..

Opublikowano

@metinowiec189- ,,a ten kupi mi go od innego gracza w rozsądnej cenie a nie jak u brokera za 60kk''

Każdy wszędzie doszukuje się czegoś podejrzanego,tak ciężko komuś pomóc tak po prostu? czemu od razu każdy musi was okraść.. nie ogarniam..

A czy Ty zaufałbyś pierwszej lepszej, całkowicie obcej osobie? Co innego, gdybyś wcześniej trochę z nami podyskutował w dziale, aby ludzie mogli nabrać zaufania.

Ale Ty przyszedłeś z 3 postami i dziwisz się, że wszyscy mają podejrzenia, co do Twojej uczciwości.

Równie dobrze, możesz dołączyć do jakiegoś legionu (o ile obecnie nie masz żadnego) i ich poprosić o pomoc, ale gwarantuję, że zareagują tak samo jak my.

Opublikowano

a 60kk to jakaś zła cena? :O 

I dlaczego mi się na tym forum pokazała francuska reklama o "livraison rapide aion kinah" (ceny już nie podali ^^)

Opublikowano

60kk to raczej normalna cena na kazdym serwie teraz, jedynie ktos moze sprzeda o 8kk albo 6kk taniej, rlly ?Juz zamiast sie meczyc szukajac kogos wole nacisnac na tego 'broker' i zakupic za te 60kk GP.

Nie czaruj.

Opublikowano

a 60kk to jakaś zła cena? :O

I dlaczego mi się na tym forum pokazała francuska reklama o "livraison rapide aion kinah" (ceny już nie podali ^^)

Reklamy, które wyświetlają Ci się na forum, zależne są od stron, jakie przeglądasz/przeglądałaś.

60kk to raczej normalna cena na kazdym serwie teraz, jedynie ktos moze sprzeda o 8kk albo 6kk taniej, rlly ?Juz zamiast sie meczyc szukajac kogos wole nacisnac na tego 'broker' i zakupic za te 60kk GP.

Każdy by tak zrobił, dlatego właśnie cała ta sprawa jest tak podejrzana. :D

Opublikowano

Też sądzę, że jeżeli osoba napisała, że wraca i "ma pełno kinah" nie może kupić sobie u tego brokera czy jak mu tam nawet parę kk drożej, skoro ma aż tak dużo kasy, to nie powinna prosić o to innych ;p Od razu widać, że koleś chce free gp ^^

A może mi ktoś kupi też? xD Oddam kasę kiedyś haha <joke>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Reklamy, które wyświetlają Ci się na forum, zależne są od stron, jakie przeglądasz/przeglądałaś.

Wiem, jak działa google ads i wiem, że nie szukałam nigdy stron na których sprzedają kinah, bo kto normalny by kupił :D 

Opublikowano

Wiem, jak działa google ads i wiem, że nie szukałam nigdy stron na których sprzedają kinah, bo kto normalny by kupił :D

Są ludzie, którzy kupują waluty w grze, ale tylko na allegro ;3 Wychodzi zawsze taniej kupić te 60kk niż ładować w Aion shopa te 40zł. A z tego co się orientuję, to co do tego oszustw nie ma na allegro (znam wiele osób, które kupowało gold w LC ;) )

k1hvCVp.gif

Opublikowano

metinowiec189

LittleBlack

Jeśli nie wy mi to ja wam zaufam, podam wam hasła do konta a wy kupicie i wyślecie po czym użyjecie tego packa i zgarniecie ustaloną ilość Kinah. Nie widzę w tym największego problemu.

Zobaczymy kto jest uczciwy a przy okazji pomocny i co do metinowca nie tylko dużo piszę :) ja poprosiłem tylko o pomoc po czym zostałem zjechany, takie właśnie podejście mają ludzie jeśli chodzi o pomoc drugiemu człowiekowi.

Opublikowano

Nie zjechany, tylko każdy napisał to co o tym sądzi. Nikt nie jest na tyle ufny, żeby pójść na coś takiego. Są osoby, dla których te 60kk jest akurat sporo, więc wiesz ;)

Dalej nie rozumiem, dlaczego skoro masz za dużo kinah nie możesz kupić gp drożej?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ponieważ nie posiadam 60kk a jedyne oferty u brookera są właśnie w takim przedziale cenowym,zerowym problemem dla mnie będzie zdobyć potem to 60kk jak już będę miał gp i dostęp do wszystkich opcji np: sprzedawania na aukcjach/instancje i inne bzdety no i do tego mam dużo rzeczy które zejdą szybko jeśli zacznę je sprzedawać ale bez gp to niemożliwe.. mam 63 lvl chcę dobić max i bawić się dalej bo już nie jedną postać taką miałem na tele i jakimś fr  serwerze. Mam na postaci 40kk i za tyle gp bez problemu kupie ale nie u brookera a z ludźmi nie mogę handlować w tym mój problem, dlatego proszę o pomoc, Boomwuayash jeśli masz konto+chwilę dam ci passy i wykonasz całą operację będzie to dla mnie pomocne i na pewno się odwdzięczę. Możecie uznać mnie z ufną osobę ale ja raczej uznaję że ludzie nie będą perfidnie kraść i daje im szanse co będzie to zobaczymy. Gra to tylko Gra.

Opublikowano

Nie piszę, że są tu złodzieje, bo nie znam nikogo, ale piszę, że nie ufa się nikomu. Ja sama nie wzięłabym Twoich passów nawet gdybym miała tego gp, bo nie chce mieć później problemów. I wątpię, żeby ktoś tutaj udzieliłby Ci tej pomocy. Znikome szanse.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nic takiego nie powiedziałem ani niczego nie narzuciłem :) nikt nie będzie miał żadnych problemów,jeśli podaje komuś swoje hasła to tylko i wyłącznie moja wina przy stracie konta. Nadal czekam na kogoś kto będzie miał odwagę pomóc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...